Οι φημολογίες και το κλίμα «Καραβας..» που πάνε να δημιουργήσουν ενόψει του έκτακτου δημοτικού Συμβουλίου


Από την στήλη «Ο Πόπωτας» του LesvosPen.gr

Πολλά «φημολογούνται» για το Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης, την Τετάρτη.. Στην πόλη κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα «Καράβας» ,ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που χωρίζουν τους πολίτες σε πατριώτες και μη..

Για να τα λέμε όπως πρέπει..

1.    Κανείς δεν είναι περισσότερο «πατριώτης» από τον άλλον..

2.    Όσοι θέλουν να παίξουν παιχνίδια εις βάρος του Λεσβιακού λαού για να φτιάξουν καριέρες, να ξέρουν ότι τους πρόλαβαν άλλοι εδώ και καιρό..

3.    Το να υπάρχουν μομφές από τις δημοτικές παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ(Επίσημη και ανεπίσημη) και του ΚΚΕ για το μεταναστευτικό, όταν οι μεν πρώτοι λένε «ας ανοίξουν τα σύνορα και ας έλθουν όλοι οι κατατρεγμένοι του κόσμου και οι δεύτεροι λένε «ας περάσουν όλοι για να πάνε όπου θέλουν» αποτελεί ύβρη …

4.    Όσοι δυναμιτίζουν το κλίμα μόνο λύση δεν θέλουν.. Και γι αυτό θα απομονωθούν..

Ας μην ξεχνάει ο Λεσβιακός λαός, πως ήταν τα σύνορα έως του 2015, από το 2015 έως το 2019 και σήμερα, όπως να μην αγνοεί ότι τότε είχε Δήμαρχο το Γαληνό , όπου κυνηγούσε το Νόμπελ με βουτιές , ενώ σήμερα τον Κύτελη..

Υπάρχει μεγάλη διαφορά..

O Στρατής Κύτελης έχει στιβαρή ομάδα που δεν κοιτάει πολιτικές καριέρες αλλά έχει ένα σύνολο συμπολιτών μας που θέλουν το καλό του Δήμου..

Και θα το πετύχουν!

«Ο Πόπωτας»