Συναγερμός | Κρούσματα κορονοιου στην Αγιάσο

 

Μέχρι τώρα η Αγιασος δεν είχε κρούσματα

Συναγερμός στην Αγιασο της Λέσβου από κρούσματα που εντοπίστηκαν στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικο Σχολειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα κρούσματα αφορούν μαθητες σε Δημοτικό και Γυμνάσιο αλλά και καθηγητή του Γυμνάσιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αγιασος έως τώρα από την αρχή της πανδημίας δεν μας είχε απασχολήσει με θετικά κρούσματα, αλλά απ ότι φαίνεται ο ιός δεν έφυγε από την Λέσβο όσο και να θέλουν να μην το πιστέψουν κάποιοι..

Να σημειωθεί επίσης ότι το σχολειό λογω χιονιά ήταν κλειστό τις προηγούμενες ημέρες και ευχόμαστε να μην έχει γίνει διασπορά στην κοινότητα.

 

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Αγιάσου κ. Διαμάντω Ρουγκέλλη:

"Εξαιτίας των θετικών επιβαιβεωμενων κρουσμάτων Covit19 παρακαλούντε οι συνδημότες μας να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις.Η Ελληνική Αστυνομία θα αύξησει τους ελέγχους.Προσοχη λοιπόν από όλους μας έως ότου σπάσει η αλυσίδα.

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 22/02/2021  ώρα  10:00 από συνεργεία του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιηθούν τεστ covit στο χωριό μας.

Παρακαλουμε να συνεργαστείτε .και να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες μας ,για το καλό όλων μας,εως ότου βγούμε από την πανδημία των ημερών μας.Ευχαριστουμε για την κατανόηση.

Κλειστό σήμερα και αύριο και το Γυμνάσιο - Λύκειο Αγιάσου. Σε εξέλιξη εργασίες απολύμανσης"

 Σχολιο:

Ο ιός είναι εδώ και θέλει προσοχή, και τήρηση των μέτρων

Τις τελευταίες μέρες σχεδόν σταμάτησαν τα γρήγορα τεστ στον τοπικό πληθυσμό ενώ σε άλλες περιοχές της Ελλάδος (όπως η Λήμνος άσχετα αν δεν έχει κρούσματα) συνεχίζονται κανονικά…

Γιατί συμβαίνει αυτό μόνο ο ΕΟΔΥ μπορεί να μας απαντήσει, αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα να καταγράφονται μηδενικά κρούσματα εδώ και λίγες ημέρες και φυσικό επακόλουθο οι πολίτες να χαλαρώνουν και να μην τηρούνται πιστά τα μέτρα.