Φοιτήτρια από την Φιλια της Λέσβου μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύντροφό της στο Τορίνο



Διέφυγε τον κίνδυνο η 21χρονη φοιτήτρια Γ. Κ, η οποία σε πάρκινγκ, κοντά σε στάση του μετρό του Τορίνο δέχτηκε μαχαιριές σε λαιμό, θώρακα και κοιλιακή χώρα από τον 27χρονο Αλβανό πρώην φίλο της ο οποίος συνελήφθη από τους καραμπινιέρους, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η μητέρα της, που ζει μόνιμα στη Λέσβο, στο χωριό της Φίλιας μίλησε σε μέσα ενημέρωσης και ανέφερε ότι η Γεωργία θα παραμείνει στην εντατική τουλάχιστον μέχρι αύριο, ενώ στον πλευρό της έχει την αδελφή της η οποία επίσης σπουδάζει στο Τορίνο.

Θα σε σκοτώσω", της είχε γράψει σε σειρά μηνυμάτων μέσω του Instagram.

Η 21χρονη φοιτήτρια που φοιτά σε  Πανεπιστήμιο του Τορίνο και με καταγωγή από τη Λέσβο, δεν είχε βρει το θάρρος να καταγγείλει τον, αλβανικής καταγωγής, πρώην σύντροφό της. 

Έτσι, ο 27χρονος, επίσης φοιτητής, αφού αρχικά προσπάθησε να δηλητηριάσει τη νεαρή, χωρίς επιτυχία, αποφάσισε να τη μαχαιρώσει, αφήνοντάς την αιμόφυρτη στην άσφαλτο. 

Ο 27χρονος δεν μπορούσε να αποδεχτεί το χωρισμό τους και άρχισε να στέλνει μηνύματα στην νεαρή στο κινητό της και στα κοινωνικά δίκτυα πως θα την σκοτώσει.

Στις 16 Φεβρουαρίου, η 21χρονη συναντήθηκαν σε διαμέρισμα. 

Ο δράστης έστησε ενέδρα στο θύμα μέσα στο διαμέρισμα, καρφώνοντάς της στην πλάτη μια σύριγγα γεμάτη δηλητήριο. 

Η Γεωργία κατάφερε να βγει από το σπίτι πριν να είναι αργά και απευθύνθηκε στην αστυνομία χωρίς όμως να καταγγείλει τον δράστη ώστε να συλληφθεί.

Λίγο μετά την πρώτη απόπειρα δολοφονίας, κατά τη διάρκεια μιας δεύτερης συνάντησής τους το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, παρά την παρουσία περαστικών, ο 27χρονος πέταξε τη νεαρή στην άσφαλτο, χτυπώντας την επανειλημμένα στο σώμα με κλωτσιές και γροθιές.

Στη συνέχεια, έβγαλε ένα μαχαίρι και την μαχαίρωσε στην κοιλιά.

Η Γεωργία έμεινε αιμόφυρτη στην άσφαλτο, ενώ ασθενοφόρο και διασώστες έφτασαν στο σημείο, αφού ειδοποιήθηκαν από τους περαστικούς.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Τορίνο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Αρκετοί μάρτυρες της δολοφονικής επίθεσης δήλωσαν, σύμφωνα με το ilgiornale, ότι το κορίτσι βρέθηκε πεσμένο στο έδαφος μπροστά στα μάτια τους, με τον δράστη να την χτυπά με μανία, μέχρι τη στιγμή που αποπειράθηκε να τη δολοφονήσει με μαχαίρι.

Ο 27χρονος συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. 

Με πληροφορίες ilgiornale.it