Από όλη την Λέσβο στην Καλλονή.. για να εμβολιαστούν-Αγανάκτηση στην ηλικιακή ομάδα 60-64 ετών

 

Εκνευρισμός και αγανάκτηση επικρατεί στην ηλικιακή ομάδα 60-64 ετών στο νησί της Λέσβου καθώς από την ώρα που άνοιξε η πλατφόρμα εμβολιασμού για την συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, τα μηνύματα από τον ΕΟΔΥ τους παραπέμπουν σε άλλες περιοχές από αυτές που διαμένουν.

Η ηλικιακή ομάδα 60-64 ετών χρειάζεται να διανύσει πολλά χιλιόμετρα για να πραγματοποιήσει το εμβόλιο κατά του κορονοιου.

Σύμφωνα με πολίτες που επικοινώνησαν με το in.gr επισήμαναν το γεγονός πως για να πραγματοποιήσουν το εμβόλιο χρειάζεται να μεταβούν από την Μυτιλήνη στην πόλη της Καλλονής, όπως το ίδιο και για πολίτες που διαμένουν μόνιμα σε άλλα μέρη του νησιού. 

Η Καλλονή που βρίσκεται 40 περίπου χιλιόμετρα μακριά από την Μυτιλήνη και ως απόρροια οι άνθρωποι χρειάζεται να διαθέτουν αυτοκίνητο για την μετακίνηση τους αλλά και να βάλουν το "χέρι στις τσέπες" για τις βενζίνες.

Να σημειωθεί πως υπάρχουν και ηλικιωμένοι που δεν διαθέτουν αυτοκίνητα και με την καραντίνα που υπάρχει είναι δύσκολη η συγκοινωνία ειδικά για άτομα που είναι στις ευπαθείς ομάδες.

Σε μια άλλη ακραία περίπτωση όπως μας κατήγγειλαν πολίτες από την Λήμνο ενώ έκαναν αίτηση να εμβολιαστούν με έκπληξη τους ήρθε μήνυμα με ημερομηνία και ώρα για εμβολιασμό στο Κέντρο Υγείας Καλλονής στην Λέσβο 

Πηγη in.gr