Σε εγρήγορση η Δυτική Λέσβος- Πλημμύρισαν σπίτια σε Ερεσο, Σκουταρο- Έσπασε ο Τσικνιας- Σε οριακό σημείο ο Αχερων (VIDS)


Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας η σημερινή νύχτα θα είναι δύσκολη στο λεκανοπέδιο της Καλλονής μετρά την συνεχή έντονη καταιγίδα που πλήττει από αργά το απόγευμα μεγάλο μέρος του νησιού..

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ ενα σπίτι πλημμύρισε στην Ερεσό στο οποίο έμενε μια ηλικιωμένη, η οποία χρειάστηκε να μεταφερθεί, ενώ πλημμύρισε και ένα σπίτι στο Σκουτάρο, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο αρμόδιο για θέματα Πολιτικής Προστασίας Ανδρέα Αξή.

Προβλήματα και στο δρόμο Κάπης-Πελόπης-Υψηλομέτωπου-Στύψης κυρίως από φερτά υλικά και η κίνηση των οχημάτων θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Στα όρια του βρέθηκε ο χείμαρρος που διασχίζει την Καλλονή, ενώ προβλήματα δημιουργήθηκαν στις εκβολές του ποταμού Τσικνιά.

Πριν λίγη ώρα ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε «Δύσκολη νύχτα. Οριακή η κατάσταση στην Καλλονή. Το προσωπικό του Δήμου είναι ήδη σε επιφυλακή. Δυστυχώς ο Τσικνιάς «έσπασε» χαμηλά. Ελπίζουμε οι ζημιές να είναι μικρές. Όλες οι Υπηρεσίες είναι επί τόπου».

Δείτε πως κατέγραψε έως και πριν λίγα λεπτά ζωντανά την κατάσταση οι συνεργάτες μας απο το kalloninews.gr