Δίπλωσε νταλίκα στον δρόμο προς Σκαλοχώρι!-Μικροπροβλήματα στο οδικό από την έντονη χιονόπτωση (PICS, VIDS)

Μικροπροβλήματα έχουμε σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Δυτικής Λέσβου

Όπως αναφέρει το kalloninews.gr στο δρόμο προς Σκαλοχώρι ακινητοποιήθηκε νταλίκα καθώς υπήρχε πάγος στο σημείο και δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Ήδη στο σημείο είναι όχημα της πολιτικής προστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου και γίνεται προσπάθεια απεγκλωβισμού της νταλίκας.

Ο  αντιδήμαρχος πολίτικης προστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου κ Αξης κάνει έκκληση στους πολίτες των ορεινών κυρίως χωριών να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους μέχρι να κοπάσει η κακοκαιρία.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ Αιγαίου αν και οι δρόμοι είναι ανοιχτοί μεγάλη προσοχή στο οδικό δίκτυο από Σκαμιά Λεπέτυμνο Άργενο και Βαφειό, όπου αυτή την ώρα συνιστώνται αντιολισθητικές αλυσίδες. Τα μηχανήματα ανοίγουν τους δρόμους αλλά επειδή η χιονόπτωση συνεχίζεται δημιουργούνται εκ νέου προβλήματα.

Προσοχή και μεταξύ των χωριών Μανταμάδο – Κάπη – Πελόπη – Στύψη όπου επίσης συνεχίζεται η χιονόπτωση.

Ανοιχτοί οι δρόμοι από Καλλονή προς Ερεσσό Σίγρι. Ελαφρά χιονόπτωση σημειώθηκε το πρωί και στο δρόμο προς Σκαλοχώρι και χρειάζεται προσοχή . Χθες το βράδυ μετά τις 8:00, που σταμάτησε να χιονίζει Δήμοι και Περιφέρεια καθάρισαν τους δρόμους αλλά μετά τις 7:30 το πρωί ισχυρή χιονόπτωση δημιούργησε νέα προβλήματα.

Βελτιωμένη η είναι στο Δήμο Μυτιλήνης όπου σταμάτησε να χιονίζει στο Μεγαλοχώρι και οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.


Έντονες χιονοπτώσεις αυτήν την στιγμή έχουμε σε Μανταμαδο, Καπη, Ναπη, Πελοπη, Φιλια, Σκαλοχωρι, Ερεσο, Στυψη αλλά και σε αλλά χωριά του Δήμου Δυτικής Λέσβου