Διάρρηξη στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ- Άμεση ανταπόκριση από την ΕΛ.ΑΣ- Συνεληφθη ο δράστης

 

Διάρρηξη είχαμε την Κυριακή στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΕΥΑ Λέσβου εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Ασφάλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, για την άμεση ανταπόκριση της στην διάρρηξη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ , Ελ. Βενιζέλου 13-17, στη Μυτιλήνη τις πρωινές ώρες της Κυριακής 18 Ιανουαρίου 2021.

Κατόπιν των άμεσων ενεργειών της Ασφάλειας εντοπίστηκε άμεσα ο δράστης και εντός ολίγων ωρών ευρέθηκαν και αποδόθηκαν τα κλοπιμαία στην Επιχείρηση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ   

 

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ημεδαπός

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε δημοτική επιχείρηση, στη Μυτιλήνη.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη την (18-01-2021) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, ο συλληφθείς, πρώτες πρωινές ώρες χθες, μπήκε σε γραφεία δημοτικής επιχείρησης στην παραπάνω περιοχή, παραβιάζοντας τις εισόδους τους και αφαίρεσε εννέα (9) κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των -20- ευρώ, καθώς και διάφορα αντικείμενα και εργαλεία, ενώ προκάλεσε και φθορές.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή του δράστη και σε άλλες συναφείς πράξεις.