Τρεις κλοπές μέσα σε λίγες ώρες στην Μυτιλήνη- Στην «φάκα» της αστυνομίας οι διαρρήκτες

 

Εξιχνιάστηκαν (3) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, που διαπράχθηκαν προχθές, σε οικίες στη Μυτιλήνη

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί και σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρεις (3) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών (1 τετελεσμένη και 2 σε απόπειρα), που διαπράχθηκαν πρωινές ώρες την (27-01-2021) σε οικίες στη Μυτιλήνη.

Συνελήφθησαν προχθές στη Μυτιλήνη, τέσσερις (4) ημεδαποί, με τις κατηγορίες της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών και της πρόκλησης φθορών, ενώ ταυτοποιήθηκε ένα (1) ακόμη άτομο – ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ίδια αδικήματα.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δράστες, μπήκαν σε οικία στην παραπάνω περιοχή, παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσαν τιμαλφή αξίας -700- ευρώ περίπου και το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ.

Κατά την περαιτέρω έρευνα διακριβώθηκε επίσης ότι, οι συλληφθέντες κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, δρώντας με την ίδια ή διαφορετική κατά περίπτωση σύνθεση, αποπειράθηκαν να διαπράξουν κλοπές σε δύο (2) ακόμη οικίες, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσουν.

Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή των δραστών και σε άλλες συναφείς πράξεις.