Χιονίζει στην Λέσβο- Συνεχής ενημέρωση από την επέλαση του χιονιάΧιονίζει στα περισσότερα ορεινά χωριά της Λέσβου αλλά και σε ημιορεινές περιοχές ενώ αναμένεται επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες περί τις 14:30 ξεκίνησε χιονόπτωση σε Μανταμάδο, Άγρα, Λεπέτυμνο, Αγιάσο, Χυδηρα, Σκαλοχώρι ενώ αναμένεται τις επόμενες ώρες χιονόπτωση και σε χαμηλότερα υψόμετρα.

Η κακοκαιρία σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να επηρεάσει την κεντρική και Βόρεια Λέσβο, με την θερμοκρασία να έχει πέσει ήδη σε μερικές ώρες κατά 12 βαθμούς!

Η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει κι άλλο, ενώ μεγαλύτερης έντασης χιόνια αναμένονται όσο περνάει η ώρα προς το βράδυ.

Το LesvosPost.com θα σας ενημερώνει συνεχώς με βίντεο και Φώτο απο την επέλαση του χιονιά στην Λέσβο..- Συνεχής ενημέρωση με βίντεο και φωτογραφίες στην σελίδα μας στο Facebook.

Στείλτε μας τα δικά σας βίντεο, φωτογραφίες, καταγγελίες, παρατηρήσεις από την επέλαση του χιονιά στην Λέσβο στο E-mail μας lesvospost@gmail.com η στο group του Facebook 

Οι αρχές συνιστούν οι μετακινήσεις να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή στα χωριά της δυτικής, βόρειας και κεντρικής Λέσβου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό- Βίντεο στην σελίδα μας στο Facebook ΕΔΩ