Στη δυτική Λέσβο Κουφελος- Aλατζας (PICS)


Σε έργα που είναι σε εξέλιξη και υλοποιούνται από την περιφέρεια Β. Αιγαίου

Σε έργα που είναι σε εξέλιξη στην Δυτική Λέσβο βρέθηκαν ο Εκτελεστικος Γραμματεας της Περιφερειας Α. Αλατζάς μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Νομού Λέσβου Κουφέλο Παναγιώτη και τους μηχανικούς των τεχνικών έργων της περιφέρειας Τσακίρη Μαρία και Βαλαβάνη Ελένη.

Όπως ενημερώνει ο Απόστολος Αλατζάς «Συναντήσαμε τον Πρόεδρο Φίλιας Σταύρο Σκαλοχωρίτη και τον Πρόεδρο του Α. Σ. Φίλιας Βογιατζή Άκη και συζητήσαμε για την από δω και πέρα εξέλιξη των εργασιών στο γήπεδο, ακόμα ο Πρόεδρος ενημέρωσε και ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την στήριξη της Περιφέρειας στις εργασίες για την ομαλοποίηση του Αγροτικού δικτύου που γίνεται.



Στη συνέχεια συναντήσαμε το Πρόεδρο Σκουτάρου Καραβασίλη Μπάμπη σε εργασίες που γίνονταν για το καθάρισμό φρεατίων, εδώ πρέπει να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο έργων Αξή Ανδρέα για τη βοήθεια και συνεργασία που έχουμε. Ο Πρόεδρος ενημέρωσε και ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για τη βοήθεια και στήριξη που του πάρεχει η Περιφέρεια, και το σημείο που βρίσκεται ο καθαρισμός των ρεμάτων. Επόμενη συνάντηση με τον Πρόεδρο Πέτρας Παλαιοπάνη Χάρη όπου είδαμε χειρονακτική εργασία που γίνονταν σε ρέμα της περιοχής όπως και τον καθαρισμένο κεντρικό ποταμό, συζητήσαμε για τις επόμενες εργασίες και τον τρόπο για την ολοκλήρωση των καθαρισμών. Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Πρόεδρο ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαστε στην ευχάριστη θέση για δημοπράτηση αρχές Μαρτίου του μεγάλου έργου του δρόμου Καλλονής Πέτρας. Τέλος συναντήσαμε σε προγραμματισμένη υπηρεσιακή επίσκεψη τον Γραμματέα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πέτρας Βελούτσο Μιχάλη όπου ο Κύριος Κουφέλος δεσμεύτηκε ότι εκείνος προσωπικά ως αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης στον Αγροτικό τομέα αλλά και η Περιφερειακή Αρχή θα είναι συμπαραστάτης σε κάθε ενέργεια που οδηγεί στην Ανάπτυξη.»