LIVE | Διαδικτυακή αναμετάδοση από το LesvosPost και το Plomarinews της εορτής του Αγ. Νικολάου από το Πλωμαρι


Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020, εορτή του πολιούχου Πλωμαριου, θα τελεσθεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί χωρίς τη φυσική παρουσία πιστών. Προκειμένου όμως οι φιλάγιοι άνθρωποι του τόπου μας να μπορέσουν να συμμετέχουν προσευχητικά, έστω και από τις οικίες τους, στον εφετινό εορτασμό του Αγίου Νικολάου,

Το LesvosPost.com σε συνεργασία με το Plomarinews.gr θα αναμεταδώσουν διαδικτυακά το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου (5:00 μ.μ.) τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό μετ'αρτοκλασίας και την Κυριακή (7:30 π.μ) τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ'αρτοκλασίας. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η Δοξολογία ως είθισται.

 

Η ζωντανή αναμετάδοση θα γίνει από το κανάλι του www.plomarinews.gr στο YouTube, και από το Facebook του LesvosPost.com.

 

Η ανακοίνωση του Καθεδρικού Ι. Ναού Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου

Ανακοίνωση:

Τη Κυριακή 6 Δεκεμβρίου εορτή του Πολιούχου Πλωμαρίου και Προστάτου μας Αγίου Νικολάου εορτάζει και πανηγυρίζει ο ομώνυμος Καθεδρικός Ι. Ναός του Πλωμαρίου.

 

Πρόγραμμα πανηγύρεως:

• Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 5:00 μ.μ.

ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ'αρτοκλασίας.

• Κυριακή 7:30 π.μ. ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ'αρτοκλασίας.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η Δοξολογία ως είθισται.

Φέτος λόγω των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας του κορονοιού όλες οι Ακολουθίες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Προς ανακούφιση όμως του πιστού λαού με την σύμφωνη γνώμη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και της Μητροπόλεως μας όλες οι Ακολουθίες θα καλυφθούν ζωντανά από το διαδικτυακό τόπο του

PlomariNews.gr Ειδησεογραφικό Blog από το Πλωμάρι Λέσβου

το LesvosPost.com

καθώς και από τη σελίδα μας στο Facebook

Καθεδρικός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πλωμαρίου

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα λοιπόν για τη προσφορά τους τον Δημήτρη Μαλλιαρό και τον Γιώργο Στεφάνου για τη χορηγία και την προσφορά τους.

Ευχόμαστε σε όλο το κόσμο υγεία και δύναμη και ο προστάτης και πολιούχος μας Άγιος Νικόλαος να μας λυτρώσει απ' τα δεινά που περνάει ολόκληρος ο πλανήτης.

Χρόνια πολλά.