Χριστουγεννιάτικα δωράκια και χειροποίητα γούρια από το κατάστημα FUNKY FISH Μυτιλήνης.. με click away (PICS)

Χαρίστε στους αγαπημένους σας ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες χειροποίητες δημιουργίες, καθεμιά μοναδική όπως και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Φέτος τα Χριστούγεννα επιλέξτε για εσάς και τους φίλους σας πρωτοχρονιάτικα γούρια και καλαίσθητα στολίδια με τις πιο σημαντικές ευχές για τα χρόνια που έρχονται και την υπογραφή της Μαρίας Βαμβακιτου-Πανταζη.


Στο κατάστημα FUNKY FISH στην Μυτιλήνη- ΕΡΜΟΥ 111 και φέτος τις γιορτές θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε υψηλής αισθητικής Χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά είδη.

Ανακαλύψτε τα μοναδικά χειροποίητα γούρια για το νέο έτος αλλά και διάφορα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα από τη νέα συλλογή του καταστήματος.

Έξυπνοι συνδυασμοί υλικών, τάσεων και χρωμάτων. Τεράστια γκάμα προϊόντων από αξεσουάρ μέχρι είδη διακόσμησης που επιτρέπουν ελευθερία επιλογών χωρίς όρια.

Τα καταστήματα Funky Fish έχουν την δική τους οπτική για το στυλ και την μόδα και ξεχωρίζουν για τον μοντέρνο σχεδιασμό τους, τα χαρούμενα χρώματα και υλικά και την μοναδική παρουσίαση των προϊόντων που μετατρέπει την επίσκεψη στο κατάστημα σε μια εμπειρία διασκέδασης. 


Στην κεντρική αγορά Ερμού της Μυτιλήνης στον αριθμό 111 σε έναν μοναδικά διαμορφωμένο χώρο 50τ.μ βρίσκεται το κατάστημα Funky Fish στο οποίο μπορείτε να βρείτε trendy προτάσεις , επιλογές μόδας χαρίζοντας στον εαυτό σας το στυλ που σας ταιριάζει.

Στο Funky Fish θα βρείτε πρωτότυπα δώρα, fashion αξεσουάρ μοναδικά, οικονομικά και πάντα μέσα στην μόδα, που αφορούν όλες τις ηλικίες, για γυναίκα, για άντρα αλλά και για παιδί...!


Tips: Να μην ξεχάσεις να αγοράσεις και να χαρίσεις τις χειροποίητες δημιουργίες της κας Μαρίας…. Όπως επίσης και τα χειροποίητα γούρια του 2022 για να πάει καλά η χρόνια στους αγαπημένους σας…

 

Καθημερινά από τις 9:00 -21:00 .

Κυριακή 20/12 από 11:00 -15:00

Κυριακή 27/12 από 11:00-15:00

Κάντε την παραγγελία σας . Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα από το κατάστημα μας στον εξωτερικό χώρο τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας

Θα το βρεις στην οδό Ερμού 111, στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22510-20091, FB: Funky-Fish