Foxbet: Σειρά της Μαγιόρκα

 

Πριν μερικές μέρες είχα ανεβάσει μία στήλη με θέμα την «αξιοπιστία» της Εσπανιόλ. Τι ήταν να γράψω κάτι τέτοιο;  Σε εκείνο το ματς που υποδέχτηκε την ομοεθνή Τζιρόνα, έγιναν διάφορα «περίεργα» και κωμικά, με την Εσπανιόλ να χάνει (για πρώτη φορά εντός) και τη Τζιρόνα στη συνέχεια να κάνει δύο σερί ήττες.

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Μάθε τα πάντα για τις μεταγραφες nba 2020

Σήμερα σειρά έχει για να τεστάρουμε την αξιοπιστία της, η Μαγιόρκα. Υποδέχεται τη Καστεγιόν, συνεπώς οι νησιώτες είναι δίκαια το φαβορί. Αξιόπιστη ομάδα ως τώρα η Μαγιόρκα, με τεράστιο προσόν την άμυνάς της, η οποία είναι μακράν η καλύτερη της κατηγορίας, με μόλις 3 γκολ παθητικό σε 16 αγώνες. Στον αντίποδα η Καστεγιόν είναι μία από τις ομάδες με τη χειρότερη άμυνα στη κατηγορία, η 3η χειρότερη με 21 γκολ σε 16 αγώνες.

Δεν διαβάζω κάτι το κρίσιμο στο ρεπορτάζ είτε της μίας είτε της άλλης ομάδας. Συνεπώς αναμένουμε μία αναμέτρηση, στην οποία η Μαγιόρκα θα είναι στην επίθεση, η Καστεγιόν στην άμυνα και όποιος αντέξει. Κάπως έτσι βλέπω το «έργο» το οποίο δε ξέρω αν θα έχει και δράκο. Όπως έχω γράψει και άλλη φορά, η έννοια της έκπληξης σε αυτή τη κατηγορία έχει χαθεί. Ότι και να έρθει είναι πλέον φυσιολογικό.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τη La Liga στο Foxbet