Foxbet: Μεγάλη μάχη στο «Μπομπονέρα»


Η Μπόκα υποδέχεται την Ρασίνγκ στη μεγάλη ρεβάνς για τα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες και θέλει πάση θυσία την πρόκριση, καθώς έχει χαρακτηριστεί το ματς της χρονιάς μέχρι το επόμενο. Η Ρασίνγκ θα πάει για να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0.

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Γιατί να παίξω στη Interwetten

Η Μπόκα του Ρούσο δεν είναι στα καλύτερα της, δεν παίζει καλά τελευταία, αλλά θέλει την πρόκριση πάση θυσία. Ο έμπειρος τεχνικός θα κάνει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα και κυρίως θα βάλει καθαρό επιθετικό, για να τραβήξει πιο πίσω τον Τέβες. Να μην τον χαραμίσει μόνο του ξανά στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, ξέρει ότι πρέπει να ανεβάσει ρυθμό η ομάδα του, αν θέλει να προκριθεί επί της Ρασίνγκ.

Η «Ακαδημία» από την πλευρά της, είναι εξαιρετική στο Λιμπερταδόρες μέχρι τώρα, έχει διαχειριστεί άψογα τα παιχνίδια της και έχει πετάξει ήδη εκτός συνέχειας την κάτοχο Φλαμένγκο. Θα πάει με συντηρητική τακτική στο «Μπομπονέρα», προκειμένου να φυλάξει την άμυνα της και να φύγει στις αντεπιθέσεις.

Θα γίνει μεγάλη μάχη, με δύναμη και πάθος. Δύσκολα θα δούμε κάποιον να ρισκάρει εξ αρχής, ειδικά η Μπόκα που αν δεχθεί γκολ θα μπλέξει περαιτέρω. Περιμένω ισοπαλία στο ημίχρονο και να δούμε περισσότερη δράση στο δεύτερο.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για το Copa Libertadores στο Foxbet