Χτυπάει η κακοκαιρία την Λέσβο- Κατολισθήσεις στον δρόμο Πλωμαρίου-ΜελινταςΜικρό προβλήματα εντοπίζονται κυρίως από κατολισθήσεις σε δρόμους της Λέσβου.

Η κακοκαιρία που χτυπάει από την Παρασκευή το απόγευμα την Λέσβο με βροχές και καταιγίδες δημιούργησε μικρό προβλήματα με κατολισθήσεις και μεταφορά φερτών υλικών σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Λέσβου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί πλημμυρικά φαινόμενα.

Χρειάζεται προσοχή σε όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο καθώς τις επόμενες ώρες αναμένεται να ενταθούν τα φαινόμενα, ενώ σύμφωνα με το δελτίο καιρού θα εξασθενήσουν αύριο το μεσημέρι.

-Κατολισθήσεις στο Πλωμάρι

Κλειστός και τυπικά θα παραμείνει προσωρινά ο “πολύπαθος” και ούτως ή άλλως κλειστός επίσημα δρόμος Μελίντας – Πλωμαρίου λόγω κατολισθήσεων που σημειώθηκαν στο ύψος του Λογαρά. Η κακοκαιρία συνεχίζεται και η βροχόπτωση κατά διαστήματα είναι πολύ έντονη. Η επικινδυνότητα είναι μεγάλη σε πολλά σημεία κατά μήκους του δρόμου, ο οποίος θα παραμείνει κλειστός μέχρι να κοπάσει η κακοκαιρία και όπως μας ενημέρωσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, κ. Δημήτρης Βαρβαγιάννης, σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, οι όποιες παρεμβάσεις στο οδόστρωμα θα γίνουν μετά.

Με πληροφορίες plomarinews.gr