Ν. Χήρας: «ο κος Βερρος ικετεύει τον δήμαρχο Μυτιλήνης να μην διασπαστεί η ΔΕΥΑΛ»

 

Ανακοίνωση από την  ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ του ΔΗΜΟΥ  ΔΥΤΙΚΗΣ  ΛΕΣΒΟΥ 

Κακός σύμβουλος ο βερμπαλισμός.. 

Ο κατ’ επίφαση  υπέρμαχος της διάσπασης του ενιαίου  Δήμου και των Υπηρεσιών, ο κατ’ ουσία, όμως, πρωτεργάτης του διχασμού κ. Ταξιάρχης Βέρρος  έφτασε στο σημείο να γίνει ο ικέτης του Δημάρχου Μυτιλήνης για να μην διασπασθεί  η  ΔΕΥΑΛ.


 Προστάζει, μάλιστα, την αυλή του να μας εγκαλέσει, διότι στη πρόσφατη ψηφοφορία για τη διάσπαση της ΔΕΥΑΛ ψηφίσαμε ΥΠΕΡ ώστε να φτιάξουμε δική μας επιχείρηση  ως Δήμος  και  να απαγκιστρωθούμε από το Δήμο της Μυτιλήνης.

Στοχεύουμε στην αναβάθμιση του δικτύου και της παροχής νερού προς τους συνδημότες μας.

Άλλωστε τα ίδια υποστήριξε και ο ίδιος ο κ. Βέρρος στις προεκλογικές ψεύτικες, απ’ ότι φαίνεται,  δεσμεύσεις του αλλά και στα Δημοτικά Συμβούλια.   


Άρνηση της διάσπασης σημαίνει συνέχιση στο βόλεμα του κ. Βέρρου να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες του στις διακοπές νερού. Σημαίνει διατήρηση του παλαιού δικτύου αμιάντου σε πολλά απ' τα χωριά μας. 


Εμείς  θα ακολουθούμε πιστά τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις  χωρίς «επιλεκτικές» διασπάσεις των Υπηρεσιών, όπως πράττει ο  κ.  Βέρρος. 

Κυριε Βέρρο: "Να αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω (  Ν. Καζαντζάκης )


     Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ  ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ 
       
                     ΝΙΚΌΛΑΟΣ  ΧΗΡΑΣ