Θετικός στον κορονοϊό ο αντιπεριφερειάρχης Λέσβου Πανάγος ΚουφελοςΜε ανάρτηση του στο Facebook ο αντιπεριφερειάρχης Πανάγος Κουφελος ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον τομέα.

Ο αντιπεριφερειάρχης Λέσβου και πρωτογενή τομέα περιφέρειας Βορείου Αιγαίου μετά από αδιαθεσία και με προτροπή του γιατρού που τον παρακολούθησε υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού και βρέθηκε θετικός. Ο ίδιος στην υπεύθυνη ανάρτηση του καλεί όσους ήρθαν σε επαφή το τελευταίο διάστημα μαζί του να παρακολουθούν την υγεία τους.

Η ανάρτηση του:

Αγαπητοί φίλες και φίλοι στα πλαίσια της ατομικής και συλλογικής ευθύνης, αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης και πάντα με υπεύθυνη στάση απέναντι στους συμπολίτες μας, οφείλω να σας ενημερώσω ότι λόγω μικρής αδιαθεσίας που ένιωσα και κατόπιν συμβουλής του γιατρού μου, υποβλήθηκα σε τεστ COVID 19 και βρέθηκα θετικός. 

Είμαι σε κατ´οίκον περιορισμό, ακολουθώντας πιστά τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΔΥ.

Θα συνεχίζω να εργάζομαι από το σπίτι πάντα για το καλό των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου και θα ενημερώνομαι καθημερινά για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον Πρωτογενή Τομέα της Περιφέρειας, αλλά και για τα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητος μου σχετικά με την Πολιτική Προστασία της ΠΕ Λέσβου.

Παρακαλώ όλους αυτούς που ήλθαν σε επαφή μαζί μου τις τελευταίες ημέρες να παρακολουθούν την υγεία τους.

Όλοι μας οφείλουμε να είμαστε σε ετοιμότητα και σε εγρήγορση, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση των καιρών με αισιοδοξία και ελπίδα, προσηλωμένοι στο στόχο μας για την εξεύρεση λύσης. 

Η ελπίδα είναι η πίστη ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.