6 οι θετικοί στον κορονοϊό μετά τον μοριακό έλεγχο στο Σκαλοχώρι

 


6 άτομα θετικά στον κορονοϊό βρέθηκαν στο Σκαλοχώρι μετά τον μοριακό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε απο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την περασμένη εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τότε είχαν πραγματοποιηθεί 115 Rapid Test και είχε βρεθεί μόλις ένα θετικό.

Η πρόεδρος του Σκαλοχωριου όμως επέμεινε στους 115 να γίνει πέρα από το rapid test και μοριακό, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται σήμερα με 6 νέα θετικά κρούσματα κορονοιου.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο Σκαλοχώρι έχουμε ήδη πάνω από 20 ενεργά κρούσματα κορονοιου των προηγούμενων ημερών.

Αυτό δείχνει ότι τα Rapid Test δεν είναι 100% έμπιστα και έγκυρα.

Η ανακοίνωση της προέδρου Δέσποινας Μαιακη:

Δυστυχώς 6 συνολικά τα θετικά κρούσματα είναι τα αποτελέσματα στον μοριακό δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποίησε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την Τετάρτη στην κοινότητά μας .

Νομίζω ότι ορθός ζητήσαμε κι επιμείναμε να πραγματοποιηθούν τα τεστ .

Ο κίνδυνος είναι αόρατος και μόνο με την σωστή συνεργασία θα καταφέρουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε κι αυτή την δοκιμασία .

Με ανεπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης δεν βάζουμε σε κίνδυνο με την συμπεριφορά μας και τις ενέργειες μας τους συμπολίτες μας .Δίνουμε όλα τα ονόματα των στενών επαφών μας στις ιχνηλατήσεις που θα ακολουθήσουν .

Όλοι μαζι σαν μια μεγάλη οικογένεια, γιατί οικογένεια είμαστε , με αλληλεγγύη ,με υποστήριξη, με κατανόηση για τυχόν λάθη που έχουν γίνει ενωμένοι θα ξεπεράσουμε κι αυτή την δοκιμασία .

Προσωπικά θελω να πιστεύω ότι βρίσκομαι δίπλα σας και προσπαθώ με κάθε μέσο να ανταποκριθώ και να διαχειριστώ όσο το δυνατόν καλύτερα αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε ως κοινότητα .
Η αισιοδοξία είναι ένας καλός σύμμαχος και όλοι σας γνωρίζετε ότι ποτέ δεν πρέπει να χαθεί από κανέναν μας .

Αγάπη- Αλληλεγγύη -Αισιοδοξία, ας γίνουν τα τρία ΑΛΦΑ που θα σηματοδοτήσουν το μέλλον της μικρής κοινωνίας μας

Η πρόεδρος της κοινότητας Σκαλοχωρίου 
Μαϊάκη Δέσποινα.