Ξεχάστηκε.. σαν να μην έγινε ποτέ ο βιασμός του 3χρονου κοριτσιού στο προσωρινό ΚΥΤ του Καρά Τεπέ


Γράφει ο Γεώργιος Στεφάνου (Δημοσιογράφος- Δ/ντης LesvosPost.com)

 

Σιγή ιχθύος από τα λαλίστατα ΜΜΕ, απο την αστυνομία, απο τις ΜΚΟ κ.ο.κ για το σοκ που προκάλεσε ο βιασμός ενός 3χρονου κοριτσιού από το Αφγανιστάν  στο προσωρινό ΚΥΤ του Καρά Τεπέ

 

Να υπενθυμίσουμε

 

Στις 15-12-20 ημέρα Τρίτη ένα τρίχρονο κοριτσάκι από το Αφγανιστάν είχε βρεθεί τα ξημερώματα χωρίς τις αισθήσεις του στον καταυλισμό του Καρά-Τεπέ (Μαυροβούνι) στη Λέσβο.

Το παιδί που εντοπίστηκε ανάμεσα στις σκηνές μέσα στα νερά είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο και εξετάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες από τους γιατρούς και σύμφωνα με τα συμπεράσματα τους είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Η αστυνομία φυσικά… δεν ανακοίνωσε κάτι, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε εκτεταμένη έρευνα και πήρε εκατοντάδες καταθέσεις από τους διαμένοντες στο προσωρινό ΚΥΤ του Καρα Τεπε.

Μετα τον μεγάλο ντόρο που προκάλεσε η σοκαριστική αυτή είδηση στις 15 και 16 Δεκεμβρίου, από τότε και μέχρι σήμερα 21 Δεκεμβρίου  δεν είχαμε καμία άλλη εξέλιξη, καμιά άλλη ενημέρωση από κανέναν, είτε ΜΜΕ, είτε αστυνομία, είτε νοσοκομείο είτε ΜΚΟ, είτε υπουργείο κ.ο.κ.

Τι απέγινε τελικά το κοριτσάκι; Βρέθηκε ο/οι δράστης/ες; Είναι καλά στην υγεία του;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι και η οικογένεια του μεταφέρθηκαν μετα το εξιτήριο από το νοσοκομείο σε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον, και αυτό είναι ο δημοτικός καταυλισμός του Καρά Τεπέ.

Να θυμίσουμε ότι η είδηση με τους αστυνομικούς που συνεπλάκησαν με μεθυσμένους μετανάστες  στο Καρα Τεπε επι μέρες μετα το περιστατικό ΜΜΕ, ΜΚΟ και .. δήθεν αλληλέγγυοι έκραζαν, έβριζαν και «λιθοβολούσαν» τους αστυνομικούς γι΄αυτό το περιστατικό.

Επίσης ο αστυνομικός και οι συνοριοφύλακες είχαν συλληφθεί και κρατηθεί 24 ώρες στα κρατητήρια της αστυνομικής δ/νσης Μυτιλήνης, ενώ ο αρχηγός της ΕΛΑΣ έθεσε σε διαθεσιμότητα μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση τους αστυνομικούς υπαλλήλους..

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε φυσικά και την έλευση ειδικού κλιμακίου των εσωτερικών υποθέσεων με σκοπό την διαλεύκανση του «εγκλήματος» που διέπραξαν οι αστυνομικοί…

Με το κοριτσάκι τελικά τι έγινε;; τόσο γρήγορα οι δήθεν αλληλέγγυοι, τα δήθεν αλληλέγγυα ΜΜΕ ξέχασαν… τον βιασμό ενός μωρού, ενός 3χρονου κοριτσιού;

Με αυτήν την σιγή ιχθύος να πιστέψουμε ότι θεωρούν σωστό ένα βιασμό και μάλιστα 3χρονου κοριτσιού;

Η αστυνομική δ/νση γιατί ποτέ δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση;

Γιατί οι ΜΚΟ και τα «αριστερά»… παιδιά του λαού δεν έκαναν καμιά πορεία; Δεν απαίτησαν να βρεθεί ο δράστης,,

Μας βάζετε σε σκέψεις κύριοι και κυρίες

 

Αναμένουμε απαντήσεις….   Που μάλλον δεν θα λάβουμε ποτέ


Υ.Γ: Δεκτός όπως πάντα γίνεται κάθε σχολιασμός αρνητικός η μη…. Στο μοναδικό ισως ΜΜΕ της Λέσβου που δεν σβήνει σχόλια και είναι ΑΝΟΙΧΤΟ στον κάθε πολίτη του νησιού μας και όχι μόνο..


Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σας εύχομαι. Με λιγότερο σοκαριστικες ειδήσεις…