30 δέματα σε οικογένειες της Λέσβου που αντιμετωπίζουν δυσκολίες από τον Ροταριανό Όμιλο Μυτιλήνης


Ο ροταριανός Όμιλος Μυτιλήνης έχει καθιερώσει εδώ και πολλά χρόνια, τις άγιες τούτες μέρες στο μέτρο των δυνατοτήτων του, να προσφέρει σε συνανθρώπους μας

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης. Η ενανθρώπιση του Χριστού έγινε για την αγάπη Tου στον άνθρωπο. Ο κύριος σκοπός του Ρόταρυ ανά τον κόσμο είναι η ανιδιοτελής προσφορά στον άνθρωπο, στην κοινότητα, και στο κόσμο ολόκληρο, που βοηθά στην άμβλυνση των διαφορών, στη παροχή βοήθειας, στην κατανόηση και την ειρήνη.

Ο ροταριανός Όμιλος Μυτιλήνης έχει καθιερώσει εδώ και πολλά χρόνια, τις άγιες τούτες μέρες στο μέτρο των δυνατοτήτων του, να προσφέρει σε συνανθρώπους μας, που οι συνθήκες της ζωής τα έφεραν έτσι ώστε να δυσκολεύονται να έχουν ακόμα και τα πιο απαραίτητα αγαθά, μια ελάχιστη βοήθεια.

Η πανδημία, που σαρώνει τον πλανήτη και τη χώρα μας, πρόσθεσε περισσότερα προβλήματα και δυσκολίες σε όλους μας. Ο Όμιλός μας δεν έμεινε ανεπηρέαστος.

Παρ΄ όλα αυτά και τούτη τη χρονιά, με πολύ αγάπη μπορέσαμε να ετοιμάσουμε 30 δέματα και να τα μοιράσουμε σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες


Ευελπιστούμε στο μέλλον όταν βελτιωθούν οι συνθήκες να αυξήσουμε τον αριθμό των δεμάτων, με την ευχή να μειωθούν τέτοιου είδους ανάγκες και προβλήματα.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και υγεία. Ευχόμαστε να επικρατήσει ειρήνη και αγάπη σε όλο τον πλανήτη μας, και να απαλλαγούμε από την μάστιγα του covid 19.

Για το Ρ.Ο. Μυτιλήνης

Ρ. Σπύρος Καρδακάρης