Δήμος Δυτικής Λέσβου: Αστοχία στη διατύπωση σε εσωτερικό mail η καταγγελία του ΠΑΜΕ για αστυνομικούς στα σχολεία»


«Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών βρήκε αφορμή να καταγγείλει τους πάντες σε μία κρίσιμη συγκυρία που αφορά την προστασία της δημόσιας υγείας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά μετο «ζήτημα» που εμφανίζει το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Λέσβου να έχει δημιουργηθεί από μία τάχα «ενημέρωση- προειδοποίηση» της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας για «διεξαγωγή ελέγχου για χρήση μάσκας στα σχολεία από την Αστυνομία», πρόκειται για μία καταφανή εκ παραδρομής αστοχία στη διατύπωση (σ.σ. που αποκαταστάθηκε άμεσα) κατά την εσωτερική ενημέρωση (μέσω email) της Σχολικής Επιτροπής προς τους Διευθυντές των σχολείων.

Το σαφές μήνυμα των Αρχών για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι η αυστηρή τήρηση των μέτρων και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Περιβολάρης, αυτό ακριβώς μετέφερε προς τους Διευθυντές καθ΄ υπόδειξη της Πολιτικής Προστασίας.

Ο οποιοσδήποτε καλόπιστος αντιλαμβάνεται εύκολα ότι η αναφορά στους ελέγχους της Αστυνομίας για την τήρηση της μέτρων στην κοινωνία, δεν προειδοποιεί «για αστυνομοκρατία στα σχολεία».  Όπως αντιλαμβάνεται και ότι το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Λέσβου μάλλον βρήκε αφορμή για να καταγγείλει τους πάντες και τα πάντα επάνω σε μία ατυχή στιγμή και σε μία πολύ κρίσιμη συγκυρία που αφορά στην προστασία της δημόσιας υγείας.