Νέο στοιχείο στο θρίλερ εξαφάνισης! Βαλίτσα της αγνοούμενης από τον Πολιχνιτο βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά (Βίντεο)


Μια μαρτυρία δίνει νέα τροπή στην υπόθεση θρίλερ, με την εξαφάνιση 47χρονης γυναίκας. Παραμένει αγνοούμενη από τα τέλη του περασμένου μήνα…

Ανατροπή στην περίεργη εξαφάνιση της γυναίκας από τη Μυτιλήνη, προκάλεσε μια σημαντική μαρτυρία στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Η Θεοδώρα Καλδέλλη 47 χρόνων, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ήρθε από τον Πολίχνιτο στην Αθήνα και εξαφανίστηκε πιθανότατα την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.

Τότε μίλησε για τελευταία φορά με γνωστή της στο νησί και της είπε ότι βρισκόταν σε κάποια πλατεία, γιατί της έκλεψαν τα προσωπικά της αντικείμενα και την τραπεζική της κάρτα. Η γυναίκα της είπε να πάει στην αδερφή της στην Αγία Σοφία στον Πειραιά, όπου θα την περιμένει για να πληρώσει το ταξί και να τη φιλοξενήσει. Η Θεοδώρα όμως δεν έφτασε ποτέ εκεί και λίγα λεπτά μετά τη συνομιλία τους, το κινητό της τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε.

Μάρτυρας που επικοινώνησε με την εκπομπή, ανέφερε ότι καθαρίστρια στο Λιμάνι του Πειραιά εντόπισε μία μαύρη βαλίτσα μπροστά σε τουαλέτες που βρίσκονται στην πύλη Ε2 και την ειδοποίησε. Σύμφωνα με την ίδια, στη βαλίτσα βρέθηκαν ρούχα, η ταυτότητα και κάποιες φωτογραφίες της αγνοούμενης.

«Έψαχνα για τηλέφωνά της. Βρήκα κάποια και προσπάθησα να τα καλέσω, αλλά δεν ίσχυαν. Μετά την παρέδωσα στο Λιμεναρχείο. Τις τελευταίες ημέρες και εγώ και η καθαρίστρια  που την βρήκε έχουμε το νου μας μήπως δούμε τη γυναίκα, αλλά δεν έχουμε βρει τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξιωματικός του Λιμενικού μετά από έρευνα στο ημερολόγιο, επιβεβαίωσε στο anikolouli.gr, ότι η βαλίτσα της Καλδέλλη εντοπίστηκε στις 08.40 το πρωί του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου. Όλα δείχνουν ότι η γυναίκα κυκλοφορεί κάπου στον Πειραιά σαν άστεγη, χωρίς στοιχεία και χρήματα και έχει ανάγκη για βοήθεια.

Οι γονείς της έχουν πεθάνει, δεν έχει συγγενείς και ο πιο κοντινός της άνθρωπος είναι ο πατήρ Σάββας Κατρακάζας, που έκανε και τη δήλωση εξαφάνισης. 

Μιλώντας στην εκπομπή, απηύθυνε έκκληση σε όποιον δει τη Θεοδώρα, να τη βοηθήσει γιατί έχει μεγάλη ανάγκη. Έχει ύψος 1.60 και για την εξαφάνισή της έχει ενεργοποιηθεί Missing Alert από το «Χαμόγελο Του Παιδιού».

Πηγή newsit.gr