Απολυμάνσεις παντού στον Δήμο Δυτικής Λέσβου- Αυξημένο ιικό φορτίο κορονοιου παρουσιάζει η Καλλονή


Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις που πραγματοποιούνται με εντολή του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου

Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις που πραγματοποιούνται με εντολή του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου και την εποπτεία των Αντιδημάρχων Καθαριότητας Μιχάλη Ρούσση και Πολιτικής Προστασίας Ανδρέα Αξή στους κοινόχρηστους χώρους, καθώς και σε εξαιρετικά πολυσύχναστα σημεία του Δήμου.

Μεταξύ άλλων χθες πραγματοποιήθηκε απολύμανση και στο Κέντρο Υγείας Καλλονής.

Τα συνεργεία του Δήμου βρέθηκαν σήμερα στο Σκαλοχώρι.

-Μεγάλη διασπορά στην Καλλονή

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Kalloninews.gr απανωτά κρούσματα και αυξητική τάση παρατηρείται την τελευταία εβδομάδα στην Καλλονή, σχετικά με τους θετικούς στον covid-19, με την ανησυχία να είναι μεγάλη για την διασπορά του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είχε γράψει το kalloninews.gr σε άρθρο του στις 11 Νοεμβρίου, τα δείγματα της διασποράς στην Καλλονή και τα γύρω χωριά ήταν μεγάλα. Δυστυχώς, όσα είχαμε γράψει επαληθεύονται με τον χειρότερο τρόπο, μιας και όσο περνούν οι μέρες, φαίνεται το μέγεθος της διασποράς με τα θετικά δείγματα να είναι πλέον σε καθημερινή βάση.

Θετικά δείγματα έχουν βρεθεί σε super market, σε γραφεία του Δήμου, σε Υπηρεσίες του Δήμου, σε καφετέριες, σε γραφεία ιδιωτών και στο Κ.Υ. Καλλονής!

Δυστυχώς, σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα του ΕΟΔΥ, βρέθηκαν κι άλλα θετικά  δείγματα, ενώ θετικά βγήκαν και σημερινά rapid test που έστειλαν για μοριακό έλεγχο τους πολίτες αυτούς.

Ήδη σε καταστήματα, υπηρεσίες, γραφεία και οικογενειακά περιβάλλοντα, βρίσκονται πολλά άτομα σε καραντίνα και αναμένονται αποτελέσματα σήμερα και αύριο.