Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της Θεοδώρας Καλδελη από τον ΠολιχνίτοΜετά τη μεγάλη κινητοποίηση του «Τούνελ», η γυναίκα που αναζητούσαν η εκπομπή και οι Αρχές, εντοπίστηκε ταλαιπωρημένη στους Αγίους Αναργύρους.

Η Θεοδώρα Καλδέλλη 47 χρόνων, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου, ταλαιπωρημένη να κάθεται σε πεζοδρόμιο επί της οδού Υψηλάντου.

Κάτοικοι της περιοχής τη βοήθησαν, δίνοντάς της φαγητό, ένα μπουφάν και κάποια χρήματα για να πληρώσει για το εισιτήριο επιστροφής για Μυτιλήνη.

Στη συνέχεια, ενημέρωσαν την Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ και η γυναίκα διεκομήσθη σε νοσοκομείο της Αττικής για προληπτικές εξετάσεις, όπου λίγο αργότερα την άφησαν να φύγει.

«Φαινόταν ταλαιπωρημένη, μας είπε πως της είχαν κλέψει τα προσωπικά της αντικείμενα και αμέσως θελήσαμε να τη βοηθήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Τούνελ» κάτοικος της περιοχής που κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να επιστρέψει στο νησί, είναι μαζί της κάποιος μακρινός συγγενής που εντοπίστηκε από την πλευρά του πατέρα της.

Οι νησιώτες που την ξέρουν αναφέρουν στο «Τούνελ» πως η Θεοδώρα χρήζει ιατρικής περίθαλψης και αγωγής για να μην ξαναχαθεί.

Τα ίχνη της είχαν χαθεί την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου από την ευρύτερη περιοχή του Ψυχικού.

Πηγή anikolouli.gr