Επιτέλους νοικοκύρεμα στον Δήμο Μυτιλήνης.


Την Δευτέρα ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση της Ζ. Πηγής.

Στον αποκάτω δρόμο τρέχει το έργο της αποχέτευσης, ένα απαραίτητο έργο που περίμενε κάτι τετραετίες για να ξεκινήσει. Την ίδια στιγμή τρέχει η δημοπράτηση για τον βιολογικό της Νότιας Πόλης αλλά και για το κολυμβητήριο στα Θέρμα.

Έργα που είχαν κολλήσει, ξεμπλοκάρουν και θα ξεκινήσουν. Ενώ τρέχουν τα έργα στα πεζοδρόμια της Σουραδας καθώς και η ανάπλαση στα Τσαμάκια.

Τακτοποιήθηκαν οι εκκρεμότητες που υπήρχαν με τις καφετέριες στον Κήπο Μυτιλήνης πίσω από το Παλαιό Δημαρχείο και στο Πάρκο Μυτιλήνης.

Η πρώτη ήδη λειτουργεί, τώρα βέβαια έκλεισε λόγω καραντίνας, η άλλη θα ξεκινήσει αρχές της νέας χρονιάς.

Παράλληλα στο τέλος των διαδικασιών βρίσκονται τα σχέδια ανάπλασης Του Λιμανιού της Μυτιλήνης, των πρώην σφαγείων στην Επάνω Σκάλα αλλά και στο Πάρκο του Αγίου Συμεών.

Και βέβαια συνεχίζονται και ολοκληρώνονται έργα που αφορούν σχολεία της πόλης και οσονούπω τακτοποιείται και το κτιριακό πρόβλημα του Μουσικού Σχολείου.

Κι όλα αυτά κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Διότι δεν είναι μόνο το σπάσιμο του Δήμου αλλά το μεταναστευτικό, η πανδημία καθώς και το οικονομικό πρόβλημα στον Δήμο που εξαιτίας των ελαφρύνσεων και του γενικότερου οικονομικού κλίματος ελάχιστοι τακτοποιούν τις οφειλές τους στον Δήμο.

Γουστάρεις δεν γουστάρεις τον Κύτελη, δεν μπορείς ν΄ αμφισβητήσεις τον οργασμό έργων που γίνονται στον Δήμο Μυτιλήνης.

Δεν λέμε καλά είναι τα οράματα, οι ανέξοδες αντιπολιτευτικές ρητορείες και οι διαδικτυακές προσβολές στις οποίες εξασκούνται κάποιοι.

Η ουσία είναι ότι προέχει το νοικοκύρεμα του Δήμου Μυτιλήνης.

Τη στιγμή μάλιστα που δρομολογούνται οι διαδικασίες για να αποδοθούν στους δημότες της Μυτιλήνης το ΠΙΚΠΑ στην Νεάπολη και το πρώην ΚΥΤ Μόριας για το οποίο ακούγονται φιλόδοξα σχέδια. Εν κατακλείδι.

Ξεφύγαμε από την μόνιμη ενασχόληση με το μεταναστευτικό. Ήρθε ο καιρός ν΄ ασχοληθούμε με τους δημότες και τον Δήμο Μυτιλήνης. Και το (εκλογικό) ταμείο θα γίνει στο τέλος της τετραετίας

Σ.