Foxbet: Υπερβολικά χαμηλά η νίκη του Τσιτσιπά

Γράφει στο Foxbet ο Νίκος Καπίρης

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το goalbet bonus

Δεύτερη εβδομάδα στο Ρολάν Γκαρός και ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι εκεί, διεκδικώντας την πρόκριση στα προημιτελικά για πρώτη φορά στην καριέρα του. Αντίπαλος ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ αναμφίβολα στο σπουδαιότερο ματς της ημέρας.

Ο Βούλγαρος είναι σπουδαίος τενίστας. Μπορεί να του λείπει η σταθερότητα, αλλά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως έχει παίξει σε ημιτελικό κάθε Γκραν Σλαμ, με εξαίρεση του Γαλλικού όπεν που φέτος έχει την καλύτερη παρουσία. Φαβορί του 1.30 ο Τσιτσιπάς με την απόδοση να είναι απρόσμενα χαμηλά. Σίγουρα ο Στέφανος έχει βρει ρυθμό, όμως αντιμετωπίζει έναν ισχυρό αντίπαλο και αν υπάρχει κάτι σίγουρο γύρω από το ματς, είναι πως θα δούμε ένα ντέρμπι.

Επιπλέον, ο Ντιμιτρόφ υπερτερεί στο μπάκχαντ. Ένα χτύπημα που μπορεί να του δώσει λύσεις και να φέρει σε δύσκολη θέση τον Στέφανο, καθώς δεν είναι το δυνατό του σημείο.

Τόσο το over 37.5 όσο και το +5.5 στον Ντιμιτρόφ αποδίδουν 1.83 και έχουν καλές πιθανότητες. Δίνω προτεραιότητα όμως στο χάντικαπ γιατί ο Βούλγαρος μπορεί να πάρει σετ και να μείνει κοντά στο σκορ ακόμη και σε αυτά που ίσως χάσει.