Πανσπουδαστική Κ.Σ στη Μυτιλήνη: ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

 

Ανακοίνωση των Εκλεγμένων με την Πανσπουδαστική Κ.Σ στη Μυτιλήνη

ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Στις 7 Οκτώβρη, μετά από μεγάλη καθυστέρηση, θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την εγκληματική-ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

 5,5 χρόνια μετά την έναρξη της δίκης και με τη δημοσιοποίηση άπειρων στοιχείων, αποδείχτηκε περίτρανα ότι το χέρι των δολοφόνων του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, του μετανάστη Σαχζάτ Λουκμάν και άλλων που η υπόθεση τους μπήκε στο συρτάρι, το όπλισε η ναζιστική ιδεολογία τους.

Αποδείχτηκε ότι οι μαχαιροβγάλτες υπαίτιοι για τον ξυλοδαρμό μεταναστών, εργαζομένων, συνδικαλιστών και άλλων αντιφασιστών, έκαναν «τουμπεκί ψιλοκομμένο» μπροστά στις προσταγές των εφοπλιστών και των εργολάβων.

Δεν ξεχνάμε ότι και όσο ήταν στη Βουλή αλλά και έξω από αυτή, στήριζαν με όλες τους τις δυνάμεις, κάθε αντιδραστικό νομοσχέδιο που τσάκιζε τα δικαιώματα μας.

Δεν ξεχνάμε ότι χρυσαυγίτες και άλλοι φασίστες πρωταγωνίστησαν σε πογκρόμ εναντία σε γυναικόπαιδα πρόσφυγες και μετανάστες στην πλατεία Σαπφούς το 2018.

Δεν ξεχνάμε τη θρασύδειλη επιδρομή των φασιστοειδών στο πανεπιστήμιο μας πέρυσι που δεν ήταν απλά «βρωμιές στους τοίχους» αλλά μια ακόμη προσπάθεια να σπείρουν εθνικιστικό και ρατσιστικό δηλητήριο στους φοιτητές.

Συνεχίζουμε να παλεύουμε για το τέλος τόσο της Χρυσής Αυγής, όσο και κάθε φασιστικού μορφώματος!

Συνεχίζουμε τη μάχη ενάντια στην πολιτική που εκκολάπτει το «αυγό του φιδιού», ενάντια στην πολιτική που οδηγεί χιλιάδες νέους στην απογοήτευση και την εξαθλίωση, στην ίδια πολιτική που έχει αφήσει ξεκρέμαστους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου αναφορικά με το μέλλον τους.

Συνεχίζουμε να παλεύουμε για τον απεγκλωβισμό των προσφύγων και μεταναστών και για να μη δημιουργηθεί καμία νέα φυλακή ψυχών, ώστε να ικανοποιηθούν όλοι οι μετανάστες και οι νησιώτες αλλά και για να κλείσει μια για πάντα το στόμα κάθε λογής φασιστοειδών.

Συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην αντιφασιστική συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου στην πλατεία Σαπφούς την Τρίτη 6/10 στις 18:30, μια μέρα πριν την ανακοίνωση της απόφασης.

Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία και καταδίκη των ναζιστών εγκληματιών!