Στον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου ο νέος και ο απερχόμενος λιμενάρχης Μυτιλήνης

 

Τον απερχόμενο Λιμενάρχη Μυτιλήνης, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Κωνσταντίνο Φλουρή και τον αντικαταστάτη του Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Χαράλαμπο Ψυχογιό, υποδέχτηκε στις 29.09.2020 στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κουρσουμπά και του στελέχους του Λιμενικού Σώματος Παναγιώτη Νείρου.

 Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Φλουρή για την αγαστή και αποδοτική συνεργασία που είχαν μέχρι σήμερα ζητώντας να μεταφέρει και προς τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος τις ευχαριστίες του για το σημαντικό έργο που επιτελούν και το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στην φύλαξη των συνόρων.

Στην συνέχεια καλωσόρισε τον νέο Λιμενάρχη, ευχόμενος η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί, προ όφελος των νησιωτών. Αμέσως μετά έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Φλουρή για την συνολική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης και για το έργο που επιτέλεσε τόσο ο ίδιος όσο και τα ηρωικά στελέχη του Λιμενικού Σώματος που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή καθημερινά. Είμαι βέβαιος πως και ο αντικαταστάτης του κ. Ψυχογιός θα ανταποκριθεί και θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο. Η Περιφέρεια θα είναι δίπλα στο Λιμενικό Σώμα».

Από την μεριά του ο κ. Φλουρής έκανε την παρακάτω δήλωση: « Αποχωρώ με ανάμεικτά συναισθήματα από το νησί και εύχομαι κάποια στιγμή να επιστρέψω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Περιφερειάρχη για τον έναν χρόνο συνεργασίας που είχαμε,  η οποία θα συνεχιστεί και με τον νέο Λιμενάρχη, έναν εξαιρετικό συνάδελφο που με διαδέχεται».