Κινητοποίηση για μηχανοκίνητη πορεία για να τιμηθεί η επέτειος του «ΟΧΙ» σε Μυτιλήνη και Γέρα

 

Τι κι αν δεν γίνουν παρελάσεις φέτος στην Λέσβο; Κάτοικοι επιθυμούν να οργανώσουν μηχανοκίνητη πορεία, τηρώντας αποστάσεις και μέτρα προστασίας, με σκοπό να εορταστεί η επέτειος του «ΟΧΙ», έστω και με… αυτή την «εναλλακτική παρέλαση».

Στα πλαίσια των μέτρων για τον κορωνοϊό η κυβέρνηση αποφάσισε για ματαίωση των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου. Σε πολλές πόλεις της χώρας, πολίτες σχεδιάζουν μηχανοκίνητες πορείες με σκοπό να τιμήσουν το ιστορικό «ΟΧΙ» και τους ήρωες του έπους του 1940.

Αντίστοιχη κινητοποίηση θα λάβει χώρα και στην Μυτιλήνη αλλά και στην Γέρα, με σχετικό κάλεσμα το οποίο κυκλοφορεί και κοινοποιείται στο Facebook.

Σημείο συνάντησης στην Μυτιλήνη θα είναι το πάρκινγκ εξω απο το κολυμβητήριο με την ώρα έναρξης να ορίζεται στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, 28 Οκτωβρίου, ενώ στην Γερα η συνάντηση θα γίνει στο Λύκειο Παπαδου στις 09:00 το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες μας η μηχανοκίνητη πορεία της Γερας θα κάνει κατάθεση στεφάνου στο ηρώων Παπαδου και μετα θα κατέβουν στην Μυτιλήνη με σκοπό να ενωθούν με την μηχανοκίνητη πορεία της Μυτιλήνης.

 

Οι σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: