Μέλος του «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΦΙΚΙΩΝ» ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης

 

Ο Πρώτος Πολίτης της Περιφέρειας μας, Μέλος του «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΦΙΚΙΩΝ

Προς τα μέλη του 
«ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΦΙΚΙΩΝ»

Αγαπητοί φίλοι, 
Με το παρόν έχω τη τιμή και τη χαρά να ανακοινώσω ότι και o Πρώτος Πολίτης της Περιφέρειας μας, είναι Μέλος του «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΦΙΚΙΩΝ».

Είναι πάντα ευχάριστο, για μια ιδέα σου, ένα αποτόλμημά σου, μια προσπάθειά σου, να επαληθεύεσαι εξ αντικειμένου. Τούτο σου δίνει ξεχωριστή ικανοποίηση.
Τέτοιο  αίσθημα ικανοποίησης, είχα σήμερα το πρωί, όταν το διακηρυκτικό μας κείμενο για τη δημιουργία του  «ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΦΙΚΙΩΝ», υπέγραφε ο Περιφερειάρχης μας,  Κωνσταντίνος Μουτζούρης (βλέπε κατω).

Μετά, τους ανθρώπους του πνεύματος, των γραμμάτων και της τέχνης, της τοπικής αυτοδιοίκησης (Πρόεδροι των Δημ. Κοινοτήτων  Αντίσσης, Ερεσού και μέλη Κ.Σ.), προβεβλημένα μέλη του παροικιακού μας δυναμικού της Αττικής,  το να υπογράφεται αυτή από τον εκλεγμένο  πρώτο Πολίτη της Περιφέρειας, αποτελεί ύψιστη προς εμένα τιμή και παράλληλα επιβεβαιώνει την εξ αντικειμένου επισφράγιση της αξίας της  προσπάθειάς μου αυτής.  

Βέβαια ο καλός μου φίλος  και συναγωνιστής σε πλείστες όσες προσπάθειές μου (Σπάσιμο του Δήμου Τέρατος Λέσβου, Λιμάνι Σιγρίου, Φράγμα Λαψάρνων, Ίδρυση του Αναπτυξιακού Συνδέσμου «Πιττακός ο Μυτιληναίος»- του οποίου αποτελεί προβεβλημένο μέλος-, κ.άλ.) Κωνσταντίνος Μουτζούρης πάντα με τιμά και πάντα με εμψυχώνει στο να συνεχίζω τον εκάστοτε  αγώνα μου ώστε να επιτυγχάνεται το σχετικώς σκοπούμενο.  

Τώρα, με το ευχάριστο γεγονός της προσχώρησης του Περιφερειάρχη μας  στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ μας, ο αγώνα μας για την ανακήρυξη των ΟΡΦΙΚΙΩΝ,  θεσμικά, σε   προστατευόμενη περιοχή/τοπίο, πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο εύκολος από πρίν  και εν τέλει θα ολοκληρωθεί επιτυχώς.