Απάντηση Αντωνέλλης σε Κυριτση για το ψήφισμα συμπαράστασης στους ανθρώπους του πολιτισμού

Δήλωση σχετικά με το ψήφισμα στήριξης των καλλιτεχνών, δημιουργών και λοιπών κλάδων στο χώρο των Θεαμάτων-Ακροαμάτων του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου.

Με έκπληξη μου διάβασα την σημερινή δήλωση της Αγλαΐας Κυρίτση και τα όσα σε αυτήν αναφέρει σχετικά με την Περιφερειακή αρχή, για το θέμα που συζητήθηκε πρόσφατα στο Περιφερειακό μας Συμβούλιο για την έκδοση ψηφίσματος στήριξης των ανθρώπων που εργάζονται στον πολιτισμό. 

Έκπληξη, διότι πέρα απ' το ότι η εισαγωγή και εισήγηση του θέματος έγινε από εμενα , που ως γνωστόν έχω την τιμή να είμαι μέλος της Περιφερειακής Αρχής, ψηφίστηκε από όλα σχεδόν (πλην Χατζηκομνηνού) τα μέλη της παράταξης μας, καθώς επίσης και όλα τα με-λη της -συνεργαζόμενης παράταξης του Παν. Χριστόφα!!

Έκπληξη διότι η κ. Κυρίτση_σε αντίθεση με κάποιους αλλους_ δεν έχει δώσει δήγματα πως τα ψέματα αποτελούν μέρος της αντιπολιτευτικής της τακτικής. Άρα υποθέτω πως ή η δήλωση της αυτη προήλθε εξ άλλης αφορμής, ή παρασύρθηκε "απο... τα ξερά και ....έβαλε μπουρλότο και....στα χλωρά". 

Σε κάθε περίπτωση θυμίζω ότι: είμαστε μέλη μιας πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ παραταξης που ο επικεφαλής της Κώστας Μουτζούρης, αλλά και οι περισσότεροι από εμάς, λειτουργούμε και το έχει αποδείξει η έως τώρα διαδρομή μας, υπηρετώντας τα συμφεροντα των πολιτων των νησιών μας και όχι των κομμάτων. 

 

Eκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής

 η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης

Οικονομικών και Πολιτισμού

Αναστασία Αντωνέλλη