Θετικά νέα για τον νεοσύστατο δήμο- Αύξηση κατά 30% στον προϋπολογισμό του Δήμου Δυτικής Λέσβου

 

Με τον γνωστό του ευρηματικό τρόπο ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου κ. Ταξιάρχης Βέρρος ενημερώνει για την πορεία του Προϋπολογισμού στο Δήμο και ... πετάει και το "καρφάκι" του. Η ανάρτηση του Ταξιάρχη Βέρρου:

Μια ευχάριστη έκπληξη είχα σήμερα, με την ολοκλήρωση του προσχέδιου του Προϋπολογισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Από τις ελάχιστες ευχάριστες, οφείλω να ομολογήσω. Άλμα στα 28.192.000 ευρώ από 21.200.000 ευρώ το 2020,δηλ αύξηση κατά 30%.Απόλυτα ρεαλιστικός, ισοσκελισμένος πλήρως, με 9.000.000 ευρώ για επενδυτικές δαπάνες, καλύπτοντας πλήρως την καθημερινότητα και χωρίς εννοείται καμία αύξηση τελών που επιβαρύνει τους δημότες.

Όλα αυτά χωρίς "προσφυγικά" χρήματα και χωρίς να υπολογιστούν ακόμα , οι δεκάδες προτάσεις που έχουμε υποβάλλει και συνεχίζουμε να υποβάλλουν σε προγράμματα και οι οποίες πάνε καλά και με εξαιρετικά μειωμένα τα έσοδα λόγω της πανδημίας. Θυμάμαι πάντως ότι κάποιες Κασσάνδρες έλεγαν ότι θα περάσουν χρόνια για να λειτουργήσει ο Δήμος.

Εμείς προχωράμε, χωρίς τον πακτωλό από την " γνωστή πηγή", με στόχευση στα Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα, την μετατροπή του Δήμου σε σύγχρονο και το συμμάζεμα το εξόδων.

Πηγή lesvosnews.net