Κουρσουμπας σε Σπιλανη: «Στόχος μας το κλείσιμο όλων των υφιστάμενων δομών στα νησιά μας»


Απάντηση Αντιπεριφερειάρχη κ. Κουρσουμπά στην ανακοίνωση της "Συμπαράταξης πολιτών"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με έκπληξη διαβάσαμε για μια ακόμη φορά την «επίθεση» που εξαπέλυσε κατά της Περιφερειακής αρχής και προσωπικά εναντίον του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη ο επικεφαλής της «Συμπαράταξης Πολιτών» Γιάννης Σπιλάνης, στο θέμα του προσφυγικού.  Έφτασε στο σημείο μάλιστα να κατηγορήσει  τον Περιφερειάρχη για διχασμό και διασπορά μίσους και φόβου προς την κοινωνία.

Προφανώς έχει ξεχάσει ο κ. Σπιλάνης πως με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη  πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο συλλαλητήριο που έχει γίνει στην Λέσβο, με την συμμετοχή χιλιάδων πολιτών και όλων των κομμάτων, ενώνοντας και όχι διχάζοντας. 

Επίσης να θυμίσουμε στον κ. Σπιλάνη πως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ χωροθετήθηκε το νέο ΚΥΤ Σάμου.  Δεν θα μπούμε στην διαδικασία αντιπαράθεσης με τον κ.  Σπιλάνη.  Ο Περιφερειάρχης και η Περιφερειακή αρχή από την πρώτη στιγμή έχουν δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση πως επιθυμούν το κλείσιμο όλων των υφιστάμενων δομών στα νησιά μας και την αποσυμφόρηση αυτών με κάθε τρόπο.  Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η μόνη μας θέση, σε πείσμα όσων επιθυμούν να την διαστρεβλώσουν.

Δημήτρης Κουρσουμπάς
Αντιπεριφερειάρχης  Μεταναστευτικής Κρίσης