Γιατί να επιλέξετε φούρνο χτιστό παραδοσιακό με πυρότουβλο;

Η επιλογή του φούρνου σε ένα εστιατόριο είναι το Α και το Ω για την απόδοση της ίδιας της επιχείρησης και της ποιότητας του φαγητού που προσφέρει στους πελάτες της. Η αγορά του λοιπόν είναι κρίσιμη, γι’ αυτό και η εταιρεία Varanakis μοιράζεται μαζί σας όλα τα πλεονεκτήματα που θα σας προσφέρουν οι φούρνοι οι κτιστοί και αυτοί με πυρότουβλο.

Οι φούρνοι αυτοί καταρχάς, προσφέρουν πολλά θετικά σε λειτουργικό επίπεδο, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους τόσο για επαγγελματικό ψήσιμο (που επιλέγονται κατά κόρον) όσο και για ερασιτεχνικό.

Είναι κατασκευασμένοι από υλικά άριστης ποιότητας και η σχεδίασή τους είναι τέτοια, ώστε να μπορούν να αποδίδουν καλύτερα και να μεταμορφώνουν κυριολεκτικά τον τρόπο που μαγειρεύετε και ψήνετε. Το αποτέλεσμα; Τα φαγητά να είναι πολύ πιο νόστιμα!

Οι φούρνοι από πυρότουβλο έχουν μέσα τους και ηφαιστειογενή υλικά εκτός από το ίδιο το πυρότουβλο που συνδράμουν στην ανθεκτικότητα και την απόδοση.

Πλεονεκτήματα

·         Μονωτικό υλικό και πυρίμαχη μάζα για μεγαλύτερη απόδοση
·         Η φωτιά ανάβει αποκλειστικά στο εσωτερικό του φούρνου
·         Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από διάφορα χρώματα τον φούρνο σας

·  Ο παραδοσιακός κτιστός φούρνος με ξύλα, προσφέρει ένα άριστης ποιότητας ψήσιμο χάρη στην εξαιρετική σταθερότητα θερμοκρασίας που προσφέρει. Διαθέτει συρτάρι για την συγκομιδή στάχτης και χωράει περίπου 4 πίτσες για ταυτόχρονο ψήσιμο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο Morello Forni από εδώ.

·         Εναλλακτική επιλογή είναι ο επαγγελματικός φούρνος αερίου με πυρότουβλο, με ψηφιακές ενδείξεις, εσωτερικό φωτισμό και πόρτα με τζάμι για την παρακολούθηση του ψησίματος.

·         Μπείτε στην μεγάλη ποικιλία Varanakis για να βρείτε μοναδικά σχέδια από κτιστούς φούρνους, παραδοσιακού τύπου που θα κάνουν κάθε φαγητό σας πεντανόστιμο. Βρείτε όλες μας τις προσφορές στο varanakis.com!