Στον Πολιχνιτο ο Χαράλαμπος Αθανασίου


Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Ν. Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου επισκέφτηκε προχθές τη Δημοτική Ενότητα Πολυχνίτου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Δημήτρη Γιανναρέλλη.

Αρχικάεπισκέφτηκε, το Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθώς και για το δύσκολο έργο που επιτελεί κατά την περίοδο της πανδημίας.
Κατόπιν, ο κ. Αθανασίου επισκέφτηκε τον Αστυνομικό Σταθμό Πολυχνίτου, ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Σταθμού και ύστερα από προσωπική επικοινωνία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη, δήλωσε ότι θα αναληφθούν άμεσα οι αναγκαίες πρωτοβουλίες προκειμένου να εξεταστεί η αναβάθμιση σε Αστυνομικό Τμήμα.


Στη συνέχεια, επισκέφτηκε τις Ιαματικές Πηγές της Περιοχής, όπου διαπιστώθηκε η ανάγκη περαιτέρω αξιοποίησής τους, κυρίως μέσω της ένταξής τους σε Αναπτυξιακό Πρόγραμμα.

Τέλος, ο κ. Αθανασίου επισκέφτηκε τη Νυφίδαπροκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών από τις ζημιές που επήλθαν στη περιοχή κατά τη χειμερινή θεομηνία και συνομίλησε με τους κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής.