Ο «Άλλος Άνθρωπος» μαζί με γυναίκες από τη Μυτιλήνη μαγείρεψαν φαγητό για τους μετανάστες της Μόριας


Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος από την Κοινωνική κουζίνα «ο άλλος άνθρωπος» με την βοήθεια γυναικών της Μυτιλήνης και των εθελοντών της ομάδας «Κανένας Μόνος» μαγείρεψαν και συνέλεξαν τρόφιμα για τους πρόσφυγες που παραμένουν εξαθλιωμένοι στους δρόμους μετά τη φωτιά στη Μόρια.

Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής ξεκίνησε το μαγείρεμα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος από την Κοινωνική Κουζίνα «o άλλος άνθρωπος» που ήρθε από την Αθήνα στη Μυτιλήνη προκειμένου να μαγειρέψει και να διανείμει τρόφιμα στους πρόσφυγες και μετανάστες της Μόριας, όπως μετέδωσε το «Στο νησί».


Με τη βοήθεια ντόπιων γυναικών που συγκέντρωσαν όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, πελτέδες, ελαιόλαδο κ.α. στήθηκε το καζάνι του μαγειρέματος στην Πλατεία Σαπφούς. Μετά το τέλος της παρασκευής το φαγητό των 600 μερίδων μπήκε σε δοχεία και μοιράστηκε μαζί με νερό στους «ξεχασμένους» των καμένων της Μόριας.
Σήμερα ξανά, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος μαζί με εθελοντές από τη Μυτιλήνη αλλά και με πρόσφυγες μαγείρεψε για τους ανθρώπους που παραμένουν στους δρόμους εξαθλιωμένοι.