Foxbet: Το πριμ είναι μεγάλο


Γράφει ο Νίκος Ραπτάκης

Μάθε τι παίζει στην Κυπριακή fonbet

Μετά τη χθεσινή μου επίσκεψη στην Ιορδανία επιστρέφω στο Μαρόκο για ένα δύσκολο ματς, ιδιαίτερα πολύπλοκο στη προσέγγισή του. Η Μογκρέμπ Τετουάν υποδέχεται τη θηρίο της χώρας, Ρατζά Καζαμπλάνκα, που λογικά σας είναι πλέον γνώριμη μέσα από τη στήλη μου.

Ξεκινώ με τη Ρατζά. Το αγωνιστικό της ρεπορτάζ περιλαμβάνει επιστροφές ,αλλά και νέες απουσίες. Γνωστές πλέον οι απουσίες των Κογκολέζων Μαλάνγκο (Ε, 14/5) και Ενγκομά (Μ, 10/0) για τους οποίους η Ρατζά αρνείται να πληρώσει εισιτήρια να έρθουν μέσω Ευρωπαϊκής χώρας στο Μαρόκο (απευθείας πτήσεις από Κινσάσα για Καζαμπλάνκα προβλέπονται μετά τις 15 Αυγούστου) και των Χαντάντ (Α, 8/0), Μπενχαλίμπ (Ε, 3/2) και Μαχάμεντ Ντουίκ (Μ, 7/0). Η νέα όμως σημαντική απουσία είναι του εξαιρετικά φορμαρισμένου σκόρερ Αχαντάντ (Ε, 12/6), που τραυματίστηκε στο τελευταίο ματς. Υπάρχει πάντως η επιστροφή του αριστερού μπακ Μπουταγιέμπ (5/0) και του Ραχιμί (Ε, 14/5) που θα ηγηθεί της επίθεσης. Επίσης, διαθέσιμος είναι ο Ανάς Ζαμπρούμ (Ε, 7/0), αλλά και ο Ζριντά (Μ, 10/0), που κόπηκε από το προηγούμενο ματς λόγω παραπτώματος. Παραμένει στην εξέδρα ο κόουτς Σαλαμί, απών και πάλι ο βοηθός του, ο Γιουσέφ Σαφρί, συνεπώς ξανά ο τρίτος στην ιεραρχία του προπονητικού τιμ θα έχει τα ηνία.

Πάμε και στην Τετουάν, που το ρεπορτάζ της έχει δύο σκέλη. Τα αγωνιστικά αναφέρουν την απουσία του σημαντικού αμυντικού Αλ Τουραμπί (Α, 14/1, εκτός για 40 μέρες), αλλά την παρουσία του φυσικού ηγέτη της ομάδας, αλλά και απείθαρχου (πρόσφατα συνελήφθη και έφαγε χοντρό πρόστιμο) Αγιούπ Λακχάλ (Μ, 18/6), που είχε τιμωρηθεί από την ομάδα, αλλά πήρε άφεση αμαρτιών. Το δεύτερο σκέλος, από καλά πληροφορημένη πηγή, αναφέρει πως κατά «παράβαση» του εσωτερικού κανονισμού αυξήθηκε, ειδικά για αυτό το ματς το πριμ προς τους παίκτες. Η συμφωνία ήταν να παίρνουν περί τα 130 ευρώ περίπου για κάθε κερδισμένο πόντο (περί τα 400 ευρώ η νίκη), αλλά σήμερα θα πάρουν 1.350 ευρώ σε περίπτωση νίκης. Το ποσό για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα της χώρας είναι πολύ μεγάλο για πριμ.

Πριν πάω στην εκτίμηση μου, βάζω νούμερα δεδομένων που λαμβάνω υπόψη: 1)  Η Ρατζά πάει σε μία έδρα που ως τώρα είναι αήττητη  (5-4-0) και που τρώει γκολ με το στανιό (9-2), με προβληματική επίθεση. 2) Η προϊστορία, αλλά με θεατές, έχει από όλα. 3) Η παρουσία του Λακχάλ στην Τετουάν είναι σημαντική, όπως επίσης και η απουσία του Αχαντάντ στη Ρατζά. 4) Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αγνοηθεί το μεγάλο πριμ, διότι πέραν του κινήτρου νίκης επί του «θηρίου», τα λεφτά τώρα είναι πολλά. 5) Η Ρατζά πάει σε ματς, παίζοντας 4ο σερί σε μία βδομάδα. Με νίκη περνάει πρώτη στη βαθμολογία, με ισοπαλία φτάνει στο πόντο την Ουιντάν, που δεν είναι και άσχημα. 6) Η Τετουάν προέρχεται από μακρά αποχή από αγώνες. 7) Οι αποδόσεις στη Ρατζά μάλλον θα πέσουν αύριο ως φαβορί και όνομα που είναι, αλλά ίσως και όχι, για αυτό το μπετ από σήμερα. Το μαγείρεμα όλων αυτών, με οδηγεί στο  +0.25 των γηπεδούχων.