Συγχαρητήρια Μουτζούρη σε Όλγα Φιάσκα, Γρηγόρη Κοντό και αθλητές της Αχτίδας Αιγαίου


Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης  και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης  Κουρσουμπάς συγχαίρουν την αθλήτρια της Αθλοκίνησης  Όλγα Φιάσκα και τον προπονητή της Γρηγόρη Κοντό για την τεράστια  τους επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στο αγώνισμα των  10.000μ βάδην, η οποία συνοδεύτηκε και με Πανελλήνιο ρεκόρ.

Παράλληλα συγχαίρουν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες αλλά και τους προπονητές των σωματείων του Βορείου Αιγαίου για τις διακρίσεις τους στους πρόσφατους αγώνες, σηκώνοντας ψηλά την σημαία του κλασσικού αθλητισμού στα νησιά μας.

 Ιδιαιτέρως συγχαίρουν  τις αθλήτριες και τους αθλητές της Αχτίδας Αιγαίου  για την μεγαλειώδη επιτυχία της κατάκτησης των  17 μεταλλίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Α.μ.ε.Α . Οι σπουδαίες  επιδόσεις των αθλητών μας  γέμισαν τις ψυχές μας υπερηφάνεια και στέλνουν το μήνυμα σε όλες και όλους τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου πως παρά τις δυσκολίες ο άνθρωπος  με αποφασιστικότητα, μαχητικότητα, προσήλωση στο στόχο και θέληση δημιουργεί  τις προϋποθέσεις εκείνες  που  απαιτούνται  για να προχωρήσει μπροστά και να αναδειχθεί νικητής στις μάχες που καθημερινά δίνει. 
                                                               
Αναφερόμενος στις επιτυχίες αυτές ο κ. Κουρσουμπάς έκανε την παρακάτω δήλωση: « Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τις επιτυχίες όλων των  αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι αποτελούν φωτεινά παραδείγματα ζωής πως με θέληση και πολλή δουλειά όλα είναι εφικτά. Θερμά συγχαίρω τους ίδιους καθώς και τους προπονητές τους αλλά και τους γονείς τους που από μεριάς τους συνεισέφεραν τα μέγιστα στην επιτυχία τους.»