Γ. Καμπούρης: "Ο ιός είναι εδώ στο νησί μας, αόρατος και επικίνδυνος"


Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ανάρτησε ο διοικητής του νοσοκομείου Μυτιλήνης Γιώργος Καμπούρης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook για την έξαρση της πανδημίας στο νησί μας και φυσικά για την αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του Covid-19 από όλους.

Το μήνυμα του:

"Tα μέχρι σήμερα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι η μεγαλύτερη διασπορά των κρουσμάτων οφείλεται στην  χαλάρωση των μέτρων που οφείλουμε να τηρούμε !

Ο ιός είναι εδώ,  στo νησί  μας, σίγουρα ανάμεσά μας, επικίνδυνος και αόρατος!

Δεν χρειάζεται πανικός αλλά και κανένας εφησυχασμός!

Αυτό που χρειάζεται αυτή την στιγμή,  είναι νηφαλιότητα, ψυχραιμία και κυρίως ευθύνη από όλους μας! Αυτή την μοναδική ευθύνη, ατομική και συλλογική, που δείξαμε σε όλες τις φάσεις της αντιμετώπισης της πρωτοφανούς πανδημίας.
Ας συνεχίσουμε όπως ξεραμε!

Ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, χρησιμοποιούμε τις μάσκες,  ειδικά στους κλειστούς χώρους με κόσμο, κρατάμε αποστάσεις από ανθρώπους που δεν είναι στον άμεσο οικογενειακό και επαγγελματικό μας περίγυρο, αποφεύγουμε τις ανούσιες συναθροίσεις και χωρίς μέτρα συνωστισμούς , πλένουμε συχνα και σχολαστικά τα χέρια μας και δεν ρισκάρουμε την υγεία τόσο τη δική μας , όσο και των οικείων μας,  ειδικά όσων κινδυνεύουν!

Ο πόλεμος συνεχίζεται , σε αυτή την φάση της  μάχης, παραμένουμε υπεύθυνοι και βγαίνουμε νικητές! Όλοι μαζί, συνεχίζουμε...


​ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ"