Ιατρό αγγειοχειρουργό και στρατιωτικό ιατρό νεφρολόγο από την 98 ΑΔΤΕ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης


Οι νεφροπαθείς της Λέσβου στον στρατηγό διοικητή της 98 ΑΔΤΕ

Συνάντηση είχε ο πρόεδρος του συλλόγου νεφροπαθων Λέσβου με τον διοικητή της 98 ΑΔΤΕ Στρατηγό Α. Σπανό

Μετά από αίτημα του συλλόγου νεφροπαθων Λέσβου να επισκεφθεί τον στρατηγό Α. Σπανό, παρά τις τρέχον εξελίξεις στα εθνικά θέματα, ο στρατηγός μας υποδέχτηκε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο πολύ καλό κλήμα όπου επικράτησε κατά την διάρκεια της συζήτησης μας, ο στρατηγός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα που απασχολούν τους νεφροπαθείς κατοίκους του νησιού μας και θέλησε να μάθει πέραν των αιτημάτων μας και πληροφορίες που αφορούν τη ζωή μας τόσο εντός όσο και εκτός νοσοκομείου.

Τα δύο φλέγον θέματα όπου συζητήσαμε είταν η ενίσχυση της 98 ΑΔΤΕ προς το νοσοκομείο Μυτιλήνης σε στρατιωτικό ιατρό αγγειοχειρουργό αλλά και στρατιωτικό ιατρό νεφρολόγο.

Αιτήματα όπου τα έκανε δεκτά και το ταχύτερο δυνατό υλοποιήσιμα.

Ένα τρίτο αίτημα όπου τέθηκε ήταν η παραχώρηση στρατιωτικής οικίας προς τον σύλλογο Νεφροπαθων Λέσβου ώστε να την παραχωρήσει σε νεφρολόγο που θα έδειχνε ενδιαφέρον να εργαστεί στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Αίτημα όπου δεν είναι και τόσο εφικτό αλλά ευελπιστούμε!!!

Ο πρόεδρος του συλλόγου νεφροπαθων Λέσβου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον στρατηγό Α. Σπανό για το πολύ καλό και ζεστό κλίμα οπου επικράτησε καθ όλη τη διάρκεια της συνομιλίας μας.

Επίσης και τον ευχαριστήσουμε για τα θετικά αποτελέσματα που μας μετέδωσε ως προς την υλοποίηση των αιτημάτων μας.

Στρατηγέ

Ευχόμαστε και ελπίζουμε πως με την δική σας αρωγή οι 90 και πλέων νεφροπαθείς μαζί με τις οικογένειες μας, θα μπορούμε πλέων να ελπίζουμε σε μια καλύτερη ιατρική περίθαλψη, στον τόπο μας, στο νοσοκομείο μας, χωρίς να ελλοχεύει ο κίνδυνος η ο φόβος της φυγής από τον τόπο μας προς μεγάλα αστικά κέντρα μόνο και μόνο να συνεχίσουμε να ζούμε.

Με μεγάλη συγκίνηση και προσμονή..
Ο πρόεδρος του συλλόγου νεφροπαθων Λέσβου
Σαξιώνης Δημήτριος.