Αφιερωμένο στην μνήμη του Γιάννη Βέη το Opening Party του OXY CLUB #11 IOYΛIOY (Μολυβος-Πέτρα Λέσβου)


Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει το αγαπημένο μας Club στην επιστροφή του για το φετινό καλοκαίρι.


Το αγαπημένο club της Λέσβου επιστρέφει!

Το  OXY CLUB μετά το τέλος της δύσκολης περιόδου για όλο τον πλανήτη ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το 2020 με ενθουσιασμό και σεβασμό στη δημόσια υγεία.

Υποδέχεται κι αυτό το καλοκαίρι για να προσφέρει όπως κάθε χρόνο μοναδικές κι ανεπανάληπτες εμπειρίες και συγκινήσεις στους επισκέπτες του.

Το  OXY CLUB στην πορεία των 6 χρόνων του έφερε την επανάσταση στην καλοκαιρινή νυχτερινή ζωή της Λέσβου αποτελώντας πλέον τον απόλυτο προορισμό όλου του νησιού.

Έχοντας εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς της νυχτερινής διασκέδασης. Στις νέες συνθήκες που επέφερε η πανδημία δε θα μπορούσε παρά να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

To  OXY CLUB επιστρέφει με αισιοδοξία, καλοκαιρινό πνεύμα και βαθύ αίσθημα ευθύνης. Πρώτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια και η υγεία όλων όσων βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του. Με πλήρη σεβασμό στις υγειονομικές διατάξεις και παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα σκοπό έχει να συμβάλει στη διασκέδαση με ασφάλεια με κάθε κόστος.

Λόγω των συνθηκών και για να διασφαλιστεί η υγεία όλων μας αλλά και με αίσθημα ευθύνης μέχρι να προκύψουν νέες θετικές εξελίξεις το καλύτερο καλοκαιρινό Club της Λέσβου αποφάσισε να μην εξαντλήσει τις δυνατότητες που προσφέρει  ο νόμος σε ότι αφορά των μέγιστο αριθμό πελατών που μπορούν  να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του.

Έτσι, χάρη και στον μεγάλο εξωτερικό χώρο που διαθέτει, τα τραπέζια θα τοποθετηθούν σε αποστάσεις ακόμη μεγαλύτερες από αυτές που προτείνουν οι ειδικοί, ώστε να διασκεδάσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια!

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό πέρα από την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, θα συμβάλει στην ηρεμία και την τήρηση των μέτρων, έτοιμο να απαντήσει σε κάθε σας απορία. Το αγαπημένο και πιστό κοινό του OXY CLUB καλείται να φέρει την υπέροχη διάθεση του αλλά και να συμβάλει από τη πλευρά του, σεβόμενο τις οδηγίες των ειδικών, στο να τηρηθούν οι αποστάσεις και οι κανόνες προσωπικής υγιεινής.

Η δημιουργία των ιδανικότερων συνθηκών και η τήρηση των κανόνων θα συμβάλλουν καθοριστικά στο να μπορούμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί όπως και πριν.

Εκπλήξεις, party και δυνατά ονόματα του χώρου, έτοιμα να σας προσφέρουν μοναδικές βραδιές

 Αφιερωμένο στην μνήμη του Γιάννη Βεη

Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει το αγαπημένο μας Club στην επιστροφή του για το φετινό καλοκαίρι.

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Γιάννη Βέη ο οποίος έχασε την μάχη με τη ζωή. Μια μάχη άνιση που έδινε εδώ και μήνες, χτυπημένος  από μια σπάνια αρρώστια η οποία τον νίκησε, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλλε ο ίδιος και η οικογένεια του όλο αυτό το διάστημα. Ο Γιάννης, γνωστός DJ και από τα πλέον αγαπητά παιδιά είχε μεταβεί στο Πεκίνο πέρυσι το καλοκαίρι  στην ειδική κλινική του Πεκίνου «Wu Stem Cells Medical Center» για την αντιμετώπιση της νόσου του, ALS, τη νόσο Χόκινγκ έχοντας την στήριξη και της τοπικής κοινωνίας.

Ο Γιάννης για 2 καλοκαίρια ήταν ένας από τους Resident Dj του OXY και φυσικά ένα από τα αγαπητά παιδιά στους θαμώνες του γνωστού Club ο οποίος με τις μουσικές του επιλογές ξεσήκωνε τον κόσμο που διασκέδαζε μέχρι πρωίας.

Το OXY CLUB μάλιστα είχε αφιερώσει πέρυσι το καλοκαίρι μια βραδιά σε εκείνον με τα έσοδα του μαγαζιού να πηγαίνουν στον ειδικό λογαριασμό με σκοπό την μετάβαση του στο Πεκίνο.
Ο Γιάννης στην αγαπημένη του θέση στο OXY CLUB
Το προσωπικό και η διοίκηση του OXY μετα την είδηση του θανάτου του αποφάσισε η βραδιά του φετινού και διαφορετικού Opening να είναι αφιερωμένη σε εκείνον….

Να ακουστεί η μουσική μέχρι ψηλά στον ουρανό για εκείνον.....

Στο διαφορετικό φετινό Opening στα decks θα είναι οι Residents DJs του OXY Antony PLGiannis Serbis

Warm up :

Antony PL & Giannis Serbis. (Residents DJs of OXY Club) 

ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

ΩΡΑ: 23:00…..

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 6983637547


Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2020»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos