Στον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου η ΟΝΝΕΔ Λέσβου


Τα μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ Λέσβου επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ Κωνσταντίνο Μουτζούρη στο γραφείο του.

Η θεματολογία της συνάντησης αφορούσε τις τελευταίες εξελίξεις μετά την πανδημία του COVID-19, τα έργα οδοποιίας για το νησί μας, το λιμάνι Σιγρίου, την αξιοποίηση του Σάρλιτζα, την ελαχιστοποίηση που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα των μεταναστευτικών ροών καθώς και την αποσυμφόρηση που πραγματοποιείται.

Σαφέστατα, δεν θα μπορούσαμε να μην συζητήσουμε για ζητήματα που αφορούν την παιδεία και ειδικότερα το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, καθώς ο Περιφερειάρχης υπήρξε Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Παρόντες κατά την διάρκεια της συνάντησης ήταν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ Αλατζάς Απόστολος καθώς και ο Σύμβουλος του Περιφερειάρχη κ Πολυπαθέλλης Μιχάλης.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και είμαστε εδώ να συμβάλλουμε στο μέλλον οπουδήποτε μας ζητηθεί ή κρίνουμε απαραίτητο.

Εκ του Γραφείου Τύπου της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Λέσβου
Ο Πρόεδρος,
Στρατηγέλλης Γεώργιος.