Συνεχίζονται οι επαφές Μουτζούρη με πρώην αυτοδιοικητικούς, αιρετούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους της Περιφέρειας


Στα πλαίσια των συναντήσεων που πραγματοποιεί  με πρώην αυτοδιοικητικούς, αιρετούς και  κυβερνητικούς αξιωματούχους της Περιφέρειας,  ο Περιφερειάρχης  Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε στο Γραφείο του τον Δημήτρη Καπετανά, τέως Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αιγαίου και τον Γιώργο Σπανέλλη, πρώην  Γενικό Διευθυντή  Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος & Υποδομών της Περιφέρειας.

Ο κ. Μουτζούρης τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στα κοινά και συζήτησε μαζί τους για  θέματα της επικαιρότητας αλλά  και για τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου. Αμέσως μετά έκανε την παρακάτω δήλωση: «Χαίρομαι όταν συναντώ ανθρώπους που έχουν συμβάλει επί σειρά  ετών από διάφορα πόστα στο τόπο τους και  με την εμπειρία τους  σε θέματα δημόσιας διοίκησης και οι οποίοι  μπορούν να προσφέρουν και σήμερα. Είχαμε μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση  με τον κ. Καπετανά και με τον κ. Σπανέλλη, τους οποίους ευχαριστώ και δημόσια για την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια. Παντογνωσία δεν έχει  κανείς μας  και απαιτείται από όλους μας να έχουμε ευήκοα ώτα προς όφελος των νησιωτών του Βορείου Αιγαίου».


Από την πλευρά του ο κ. Καπετανάς δήλωσε: « Επισκέφτηκα τον Περιφερειάρχη, τον φίλο Κώστα Μουτζούρη, για να τον συγχαρώ για το έργο του μέχρι σήμερα αλλά και να ενημερωθώ για τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό αλλά και για  τα μεγάλα έργα του Βορείου Αιγαίου και ειδικότερα της Λέσβου.  Εκτιμήσαμε ότι το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, όσον αφορά τις γενικότερες εξελίξεις. Τόνισα δε στον κ. Περιφερειάρχη το ενδιαφέρον μου για τα έργα  υποδομής των νησιών μας και της Λέσβου ειδικότερα, τα οποία έχω χειριστεί επί εικοσαετίας. Το ενδιαφέρον μου για το Βόρειο Αιγαίο παραμένει μεγάλο και έχω την διάθεση να συνδράμω με την εμπειρία και τις γνώσεις μου σε θέματα υποδομής, όπως οδικοί άξονες, λιμάνια και ενεργειακή διασύνδεση των νησιών».