Στρατής Κυτελης: «Θα αντιδράσουμε δυναμικά σε όποια επιχειρούμενα σχέδια επέκτασης του ΚΥΤ Μόριας»


Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κώστα Κουνέλλη, επισκέφθηκε χτες το απόγευμα την Μόρια στην έκτακτη συγκέντρωση των κατοίκων της με αφορμή τα όσα ακούγονται για επέκταση του ΚΥΤ Μόριας.

Εκεί για τον ίδιο λόγο βρισκόταν και ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.
Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης διακήρυξε για μια ακόμα φορά την κάθετη αντίθεση της Δημοτικής Αρχής στη δημιουργία οποιασδήποτε επέκτασης ή δημιουργίας νέας δομής. Ενώ για μια ακόμα φορά ζήτησε το κλείσιμο του ΚΥΤ Μόριας.

Σημείωσε πως η άμεση αντίδραση της τοπικής κοινωνίας αλλά και του Δήμου Μυτιλήνης που με ανακοίνωση του εξέφρασε την πλήρη αντίθεση της στο φημολογούμενο σχέδιο ενοικίασης κτημάτων για επέκταση του ΚΥΤ, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αναστολή των όποιων σχεδίων της κυβέρνησης.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Μυτιλήνης συζήτησε με τους κατοίκους της Μόριας ενημερώνοντας για όλες αυτές ενέργειες που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή προκειμένου ν΄ αναχαιτισθούν ενέργειες οι οποίες θα είναι αντίθετες στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Η Δημοτική Αρχή θα είναι σε εγρήγορση προκειμένου ν΄ αντιδράσει ξανά σε όποια επιχειρούμενα σχέδια επέκτασης του ΚΥΤ Μόριας.