Μαζί για μια νέα αρχή Ορφέας Κεραμειων και Αστέρας Ιππειου-Συκουντας


'Συγχώνευση Αστέρα Ιππείου Συκούντας και Ορφέα Κεραμειών ''!

Σε κάποιους, το ενδεχόμενο αρέσει. Άλλοι πάλι, στην ιδέα και μόνο, τρέχουν για ηρεμιστικά και υπογλώσσια...

Οι πιο... "ρεαλιστές" σκέφτονται πως είναι η μοναδική λύση για να μπορέσουν τα τρία αυτά χωριά να δουν την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί με υγεία και μέλλον και οι ρομαντικοί-πιστοί πως δεν μπορείς να σβήσεις μονοκοντυλιά την ιστορία και τον... δεσμό.

Ήρθε η ώρα πιστεύω να κοιταχτούμε όλοι στον καθρέπτη και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας... Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε πως όλοι μαζί θα μπορέσουμε να αποβάλουμε τις όποιες φίλαθλες αντιπαλότητες του παρελθόντος και να συνδράμουμε για το καλό του τόπου μας. Πιστεύουμε λόγω και της τρέχουσας δύσκολης οικονομικής κατάστασης αλλά και των διαφορων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σωματεία μας (οικονομικων, διοικητικών, δυσκολίας ανέυρεσης χορηγών κλπ) ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό ποδοσφαιρικό σωματείο που θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις του ποδοσφαίρου.

Αν θέλουμε να σταματήσουμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να βλέπουμε 10-20 άτομα από κάθε ομάδα να μάχονται, τότε πρέπει να αποβάλλουμε διχόνοιες και πεπαλαιωμένες ιδέες του παρελθόντος.

ΉΡΘΕ Η ΏΡΑ!

Ας επαναληφθεί η ΙΣΤΟΡΙΑ, πολλές φορές μας διδάσκει κιόλας!


Αύριο θα εκλεγεί το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα τρέξει την ομάδα με αφετηρία την Β' κατηγορία και στόχο την δημιουργία μιας πρότυπης ακαδημίας!