Μπαράζ κλοπών σε οικία και οχήματα σε Μορια, Παμφιλα και Μυτιλήνη


Τρεις κλοπές εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης

Εξιχνίαση κλοπής

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε προ διμήνου περίπου, σε όχημα, στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο.

Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση, ανήλικος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι, ο δράστης παραβίασε παράθυρο του προαναφερόμενου οχήματος και αφαίρεσε από το εσωτερικό του, έγγραφα και ηλεκτρονική συσκευή, ενώ προκάλεσε και φθορές.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.


Εξιχνίαση κλοπής

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε προ τριμήνου περίπου, σε εξοχική οικία στην ευρύτερη περιοχή των Παμφίλων στη Λέσβο.

Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι, ο δράστης μπήκε σε χώρους της προαναφερόμενης οικίας, παραβιάζοντας εισόδους και αφαίρεσε, είδη ρουχισμού και κλινοστρωμνής, καθώς και τέσσερις (4) εικόνες, ενώ προκάλεσε και φθορές.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.


Εξιχνίαση κλοπής

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε προ σαράντα ημερών περίπου, σε όχημα στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση, ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι, ο δράστης παραβίασε παράθυρο του προαναφερόμενου οχήματος και αφαίρεσε από το εσωτερικό του, ηλεκτρονική συσκευή και δύο (2) κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των -40- ευρώ, ενώ προκάλεσε και φθορές.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.