Επιτυχημένη η πρώτη συναυλία του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2020 | Μάγεψαν…..την Λέσβο οι ONIRAMA (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)


Ρεπορτάζ, φώτο, βίντεο | Γεώργιος Στεφάνου

Με μεγάλη επιτυχία και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορονοιου πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεγάλη συναυλία του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2020.

Με μια μεγάλη συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης γιόρτασαν τα 20 επιτυχημένα χρόνια πορείας στο χώρο του τραγουδιού οι Onirama καθώς αυτή ήταν και η πρώτη τους συναυλία για φέτος το καλοκαίρι εκτός Αθηνών..


Ο Θοδωρής Μαραντίνης με την μπάντα του εμφανίστηκε στην Μυτιλήνη στα πλαίσια του φεστιβάλ Λεσβιακό Καλοκαίρι 2020. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Onirama θα ερχόταν στην Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο οπού θα τραγουδούσαν με δωρεάν είσοδο στην πλατεία Σαπφούς αλλά λογω των γεγονότων της Καραβας είχαν ακυρωθεί όλες οι εκδηλώσεις των Αποκρεων


Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Φεστιβάλ, στο Δημοτικό Στάδιο, οι Onirama με την ανεξάντλητη ενέργειά τους on stage ξεσήκωσαν το κοινό γιορτάζοντας όλοι μαζί 20 Χρόνια Χορό!

Το πρόγραμμα διήρκησε για πάνω από τρεις ώρες με πάνω από 1000 άτομα, να μην θέλουν να τελειώσει η βραδιά. Την συναυλία  άνοιξε το τοπικό συγκρότημα Εφάπαξ προθερμαίνοντας το κοινό για όσα ακολούθησαν.


Η συνέχεια ακόμα πιο δυναμική με το δημοφιλές και αγαπημένο συγκρότημα των Onirama όπου ξεσήκωσε τη νεολαία ερμηνεύοντας όλες τις γνωστές επιτυχίες τους αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών.



Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η παρέα του γοήτευσαν, μάγεψαν και παρέσυραν σε ένα ατέλειωτο party το κοινό και τους fans τους, υπενθυμίζοντάς τους πως ο «καθένας μας ζει μονάχα μια φορά», άρα πρέπει να ζούμε την κάθε μας στιγμή, έχοντας πάντα θετική ενέργεια. Άλλωστε η θετική ενέργεια και η αλληλεπίδρασή τους στο κοινό που τους ακολουθεί και παρακολουθεί είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά των Onirama





Στο κοινό βρέθηκε ο δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κυτελης αλλά και πλήθος αντιδημάρχων, και δημοτικών συμβούλων.






Ο Θοδωρής Μαραντίνης, μάλιστα, κατέβηκε πολλές φορές από την σκηνή ώστε να έχει μια ποιο άμεση επαφή με τον κόσμο που απολάμβανε τη συναυλία.

Ενθουσιασμένοι από την υποδοχή των ανθρώπων του Δήμου και την επιτυχία της συναυλίας δήλωσαν μετά το τέλος της ο Θοδωρής Μαραντίνης και οι συνεργάτες του.

Δείτε αποσπάσματα από την συναυλία όπως τα κατέγραψε Live το LesvosPost.com





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΤΡΑΦΙΕΣ