Παιδικά ηλεκτρικά πατίνια Micro – Ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας για το μικρό σας


Η ανάγκη για δραστηριοποίηση στα παιδιά είναι μεγάλη. Η επαφή τους με τον εξωτερικό χώρο, σύμφωνα με τους επιστήμονες βοηθάει πολύ στην κοινωνικοποίηση και την εξωστρέφειά τους. Ειδικά όταν συνοδεύεται με άσκηση και δημιουργική απασχόληση τότε είναι ο απόλυτος συνδυασμός για ένα παιδί ολοκληρωμένο και σύμφωνο με την ηλικία του.

Μία από τις πιο δημιουργικές απασχολήσεις, που έχει κάνει θραύση στο εξωτερικό είναι τα παιδικά σκούτερ. Τα ηλεκτρικά πατίνια Micro είναι για παιδιά και για ενήλικες και έχουν πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά, ώστε η χρήση τους να είναι απόλυτα ασφαλής για κάθε μέλος της οικογένειας.

Η ελβετική τους σχεδίαση έχει βραβευτεί από μία επιτροπή, η οποία έλεγξε όλα τα σημεία και τα χαρακτηριστικά τους.

Το Micro Classic πατίνι για παιδιά προσχολικής ηλικίας είναι ένα από τα best seller στον κόσμο. Το βάρος του ίσα που φτάνει τα 2kg και λόγω της διαμόρφωσής του χωράει παντού, αφού το τιμόνι με ένα κλικ αφαιρείται. Η σανίδα είναι ενισχυμένη με fiberglass. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά 2-5 ετών με 100% ασφάλεια! Αποκτήστε και εσείς το βραβευμένο αυτό πατίνι για το παιδί σας, χαρίζοντάς του δράση και κίνηση με ασφάλεια.

Πατίνι έως 12 ετών


To αναδιπλούμενο πατίνι Maxi Micro Deluxe για παιδιά έως 12 ετών είναι πιο ενισχυμένο με ασφαλή χαρακτηριστικά που μπορούν να χαρίσουν κορυφαίες στιγμές διασκέδασης, με μοναδική σταθερότητα. Δέχεται μέγιστο βάρος 50kg.

Στην μεγάλη ποικιλία Micro Scooters θα βρείτε και πατίνια ενηλίκων για να συνοδεύετε τα παιδιά σας με το δικό σας πατίνι και να μετακινείστε όλοι μαζί.

Με ένα κλικ θα βρείτε πατίνια από τη Micro Scooters, μπορείτε να δείτε όλα τα βραβευμένα σκούτερ που θα σας εντυπωσιάσουν με τις άριστες προδιαγραφές τους. Δωρεάν μεταφορικά!