Αντώνης Ψωμάς : Ο Μυτιληνιός συγγραφέας ιστοριών επιστημονικής φαντασίας


Της Γιώτας Βουλδή , συγγραφέως και αρθρογράφου _ εξωτερική συνεργάτης του LesvosPost.com

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα :

Ο Αντώνης Ψωμάς γεννήθηκε   στη Μυτιλήνη το 1965.


Από 12 ετών ασχολήθηκε με διάφορες δουλειές στο νησί.

Ολοκλήρωσε το Λύκειο και αποφάσισε να δημιουργήσει την δική του  επιχείρηση , από εκεί και πέρα ανοίχτηκε ένας ολόκληρος κόσμος διαφόρων και πολλών επιχειρήσεων. Από την εστίαση και την αναψυχή έως τον χώρο της μοτοσικλέτας.

Ένα σοβαρό πρόβλημα στην υγεία του , τον ανάγκασε να βάλει λουκέτο στις επιχειρήσεις του.

Αφού ταξίδεψε σε διάφορες χώρες , κυρίως όχι σε τόσο προηγμένες οικονομικά και κοινωνικά , άρχισε να γράφει για τα βιώματα του και τις πολιτικές και φιλοσοφικές του σκέψεις.

Το πρώτο του βιβλίο είναι το : Η κοινωνία σε επιτάχυνση (Λεξικό εννοιών) , το δεύτερό βιβλίο : Ο πλανήτης του Μασαβουντού.


Και τα δύο του βιβλία γνωρίζουν μεγάλη αναγνωριστική απήχηση και κυκλοφορούν από τον ίδιο τον συγγραφέα.

Το πρώτο του βιβλίο που κυκλοφορεί : Κοινωνία σε επιτάχυνση(Λεξικό εννοιών), αναφέρεται σε έννοιες όπως : ο έρωτας , η ομοφυλοφιλία κ.α με τρόπο απλό και κατανοητό. Συνάμα αποτελεί ένα  σύγχρονο "λυσσάρι" για τα προβλήματα  σχέσεων που απασχολούν τον μέσο άνθρωπο.

Το βιβλίο : Κοινωνία σε επιτάχυνση μπορείτε να το προμηθευτείτε με 5 ευρώ , επικοινωνώντας στο τηλέφωνο : +30 694 959 8459  και μπορεί να έρθει όπου εσείς βρίσκεστε.


Ο πλανήτης του Μασαβουντού είναι το δεύτερό βιβλίο του Αντώνη Ψωμά.
Πέντε χώρες : η Μυτικιστάν , η Καλοστοίνα , η Πλώρια , η Μανταδίνα  και η Πολύχνη απειλούνται από την φτώχεια , μίας και τον πλούτο τον κατέχουν αποκλειστικά οι ολιγάρχες που ελέγχουν τις χώρες. Πέντε σοφοί : Ο Καν , ο Τζον , ο Ροντρίγκο , ο Μπορίσοφ  και ο Φρίτς , αδέκαστοι , μορφωμένοι , με γνώσεις στην διοίκηση και την οικονομία αποφασίζουν να βοηθήσουν τις πέντε αυτές χώρες και εν δυνάμει , ολόκληρο τον Πλανήτη , ο οποίος είναι ο Μασαβουντού.

Μία ιστορία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς , όπου διαφαίνονται έντονα τα αισθήματα αλτρουισμού που διακατέχουν τον συγγραφέα. Ένα σύντομο , πολιτικό ντοκυμανταίρ φαντασίας για οποιοδήποτε πιστεύει σε έναν καλύτερο κόσμο.

Το βιβλίο : Ο πλανήτης του Μασαβουντού κυκλοφορεί από τον ίδιο τον συγγραφέα , μπορείτε να το προμηθευτείτε με 10 ευρώ , καλώντας στο τηλέφωνο : +306949598459 , Αντώνης Ψωμάς.