Στο Μόλυβο και στην Πέτρα ο Πρόεδρος της Τ.Δ.Ε. του Κ.Υ. Καλλονής


Διαδοχικές συναντήσεις είχε ο Πρόεδρος της Τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Καλλονής, κ. Αλέξανδρος Ροδίτης με τον επιμελητή του Περιφερειακού Ιατρείου Μήθυμνας και Δ/ντη Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής, κ. Ευστράτιο Γελαγώτη και τον Επιμελητή Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής του Περιφερειακού Ιατρείου Πέτρας, κ. Ιωάννη Λαμπουσάκη.

Στο Π.Ι. Μήθυμνας, παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μήθυμνας, κ. Αθανάσιου Ανδριώτη, έγινε εκτενής συζήτηση σε θέματα λειτουργίας του Ιατρείου, ενόψει μάλιστα της έναρξης της Καλοκαιρινής περιόδου και του «ανοίγματος» των συνόρων από 1 Ιουλίου. Στο πλαίσιο ενίσχυσης του Π.Ι. Μήθυμνας, λόγω και της δημοφιλίας του ως τουριστικού προορισμού, έγινε γνωστό ότι, πέραν του κ. Γελαγώτη, πρόκειται, να αναλάβουν υπηρεσία μέσα στον Ιούλιο οι δύο (2) ιατροί υπηρεσίας υπαίθρου, αμέσως μόλις ολοκληρώσουν την υποχρεωτική τους εκπαίδευση.


Στο Π.Ι. Πέτρας, παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Πέτρας, κ. Χάρη Παλαιοπάνη, έγινε ομοίως και στο ίδιο πλαίσιο συζήτηση σε θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Ιατρείου και την παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών προς τους κατοίκους της περιοχής, ανακοινώθηκε, δε, εκ μέρους του Προέδρου της Τ.Δ.Ε του Κ.Υ. Καλλονής, ότι πλέον στο Ιατρείο της Πέτρας υπάρχει δυνατότητα λήψης Τεστ ΠΑΠ, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και προηγούμενης συνεννόησης με την ιατρό υπηρεσίας υπαίθρου, κα Αφροδίτη Κόνσουλα, η οποία υπηρετεί στο Π.Ι. Πέτρας.